reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jakie ładne nowe zdjęcia widzę w podpisach.

Napaliłam się na ten bigos i nie mogę nigdzie dostać wędzonych żeberek :-( jak mam zrobić bigos bez wędzonych żeberek?? Ech. Lubie robić imprezy, lubię gotować ALE JAK MAM KONCEPCJĘ a tej mi wyjątkowo brak :-(

reklama
Czesc dziewczyny po krotkiej nieobecnosci,w dzien jakos brak czasu zajrzec,a wieczorem ide spac razem z Karolem jakos sil mi ostatnio brak.
Mamo Julci i Kubusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Same urodzinki dzisiaj moj brat tez ma dzis 17-ste urodzinki.

WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO DLA MAMY JULCI:-):-):-).

i KUBUSIA:-):-):-)

Mi kobietki barkuje czasu:sorry2:maly ostatnio nie chce spac w nocy,to chodze na pol przytomna a w dzien ciagle by sie bawil,ale nie sam...:baffled:hehe,ale probuje was podczytywac na bierzaco:blink:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA- DUZO ZDRÓWKA I RADOŚCI
I DLA MAMY JULCI RÓWNIEZ DUZO MIŁOŚCI, RADOŚCI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE:tak:
pozdrawiam tymczasem - opadnięta z sił jestem ide siąść na kanapkę i walnąc nogi na stół...

phantas - pomiń wędzone zeberka--- moze być bigosik z kiełbaską i suszonymi śliwkami:-p:tak:

pobawiłam się z dziećmi i zaraz będą szli spać:shocked2:
Coś ostatnio nam to spanko nie wychodzi:dry:
tafi - a nie próbowałaś kłaść bliźniakówt troszkę póżniej? jak mat chodził spać 11-12 to to spanko było kiepskie a teraz jak go odbieram od opiekunki ok.13 i kłade ok.13.15 to mi super spi - 2-3h:tak: i nawet jak się budzi o 16 to i tak bez problemu zasypia o 19.30--- a teraz jeszcze szybciej ciemniej to juz w ogóle....

Dobry weiczór Wszystkim
Malutka dzisiaj nocuje u Niani, a ja latam i sprzątam całe mieszkanie, trzeba porzadki zrobic z papierami, z dokumentami, z ubraniami itd itp. Czyli noickę mam z głowy, ale za to jutro jak przyjemnie będzie...................wszystko na błysk :-D:-D

reklama
Do góry