reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tafojko wszystkiego naj dla Tomka:-).
Karol dzis ma dzien na NIE,na nic nie ma ochoty chyba pogoda tak na niego dziala.
Basiu oby do was szybko zdrowko zawitalo:tak::tak:,i wiesz moj mezus sam sie postaral zeby bylo dobrze podchodzac do sprawy w tak olewajacy sposob:-).

reklama
Heeeeeeeloł! :-D :-) :-) :-)

Nawet nie zauważyłam, że przekroczyłam 1000 post :-p:tak::tak::tak:

Brawo! :-) :-) :-)

A u nas Tomasz ma imieninki:-)

No to wszystkiego naaaaaaj dla Tomka! :-)

AAAAAAAAaa Kochani właśnie dostałam wiadomość że mnie przyjeli na studia (po raz któryś już je zaczynam od nowa) ale nieważne, na zaoczne i czuję się super mega szczęśliwa w ten ponury dzień - bo konkurencja była....

Normalnie pękam... Teraz może mi się wszystko ułoży :-D

No to super! Gratulacje! :-)

hehe, Wy mi tak tu zazdrościcie i zaraz słonko ode mnie ucieknie ;-)
Posłałabym Wam to słoneczko nawet i za darmo :-)

Dziękuje wszystkim za życzenia dla Tomka:-)

Iza - gratuluję

Basiu - nie przesadzaj z tym krótkim rękawkiem ;-)

U mnie to słoneczka nie ma - chmury lubią moje miasteczko ;-)

tafojka - jakoś imię Twojej miłości źle mi się kojarzy - ciekawe czemu :dry::sorry2::confused:
na szczęście imię nie świadczy o charakterze człowieka.

Ale sie wkurzylam puki Karol nie spal to wialo,padalo,a jak zasnol to wyszlo slonko:wściekła/y:.Mam nadzieje ze popoludniu tez tak bedzie swiecilo,co pojdziemy na spacerek ile mozna w domu siedziec.

reklama
Ja już uciekam. ;-)
Zuzia zaraz wstanie i po obiadku pójdziemy na spacerek. :-D O ile się nie rozpada. :baffled:
W ogóle,to czuję się jakaś taka,hm... wypruta. :sorry2: :laugh2: :-p

Miłego dzionka i najprawdopodobniej do wieczora! :-)

Do góry