reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tafojko wszystkiego naj dla Tomka:-).
Karol dzis ma dzien na NIE,na nic nie ma ochoty chyba pogoda tak na niego dziala.
Basiu oby do was szybko zdrowko zawitalo:tak::tak:,i wiesz moj mezus sam sie postaral zeby bylo dobrze podchodzac do sprawy w tak olewajacy sposob:-).

reklama
Heeeeeeeloł! :-D :-) :-) :-)

Nawet nie zauważyłam, że przekroczyłam 1000 post :-p:tak::tak::tak:

Brawo! :-) :-) :-)

A u nas Tomasz ma imieninki:-)

No to wszystkiego naaaaaaj dla Tomka! :-)

AAAAAAAAaa Kochani właśnie dostałam wiadomość że mnie przyjeli na studia (po raz któryś już je zaczynam od nowa) ale nieważne, na zaoczne i czuję się super mega szczęśliwa w ten ponury dzień - bo konkurencja była....

Normalnie pękam... Teraz może mi się wszystko ułoży :-D

No to super! Gratulacje! :-)

hehe, Wy mi tak tu zazdrościcie i zaraz słonko ode mnie ucieknie ;-)
Posłałabym Wam to słoneczko nawet i za darmo :-)

Dziękuje wszystkim za życzenia dla Tomka:-)

Iza - gratuluję

Basiu - nie przesadzaj z tym krótkim rękawkiem ;-)

U mnie to słoneczka nie ma - chmury lubią moje miasteczko ;-)

tafojka - jakoś imię Twojej miłości źle mi się kojarzy - ciekawe czemu :dry::sorry2::confused:
na szczęście imię nie świadczy o charakterze człowieka.

Ale sie wkurzylam puki Karol nie spal to wialo,padalo,a jak zasnol to wyszlo slonko:wściekła/y:.Mam nadzieje ze popoludniu tez tak bedzie swiecilo,co pojdziemy na spacerek ile mozna w domu siedziec.

reklama
Ja już uciekam. ;-)
Zuzia zaraz wstanie i po obiadku pójdziemy na spacerek. :-D O ile się nie rozpada. :baffled:
W ogóle,to czuję się jakaś taka,hm... wypruta. :sorry2: :laugh2: :-p

Miłego dzionka i najprawdopodobniej do wieczora! :-)

Do góry