reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam i ja.

Mamciu moja też mnie dziś rano obudziła. Co prawda nie o 5 ale o 6. Od 6 bawiłyśmy się palsteliną - mała tak bardzo chciała iść już do przedszkola że jej się spanie wyłączyło....

Tafajka - przekaż Tomkowi dużo uścisków i życz wszystkiego naj naj naj.

Ja dziś pierwszy dzień w pracy - mam wrażenie jakby wszyscy mnie brali za wariatkę, jakbym miała zaraz dostać załamania nerwowego. Wszyscy uśmiechnięci pytają jak się czuję - trochę jak w wariatkowie. Oczywiście szefowie zachowują się jakby nic się nie stało. A główny przyszedł pogadał o pierdołach i poszedł. Ach mieć taką pracę to tylko pozazdrościć.... ale już nie długo powiem dowidzenia :-p

reklama
AAAAAAAAaa Kochani właśnie dostałam wiadomość że mnie przyjeli na studia (po raz któryś już je zaczynam od nowa) ale nieważne, na zaoczne i czuję się super mega szczęśliwa w ten ponury dzień - bo konkurencja była....

Normalnie pękam... Teraz może mi się wszystko ułoży :-D

cześć czechow 6 rano to fajna godzina na lepienie z plasteliny ;-)

Moi właśnie położeni w swoim nowym łóżeczku, tak się cieszymy gdy widzimy, że Mali tacy szczęśliwi.:tak:

AAAAAAAAaa Kochani właśnie dostałam wiadomość że mnie przyjeli na studia (po raz któryś już je zaczynam od nowa) ale nieważne, na zaoczne i czuję się super mega szczęśliwa w ten ponury dzień - bo konkurencja była....

:-):-):-):-):-):-)
oj trzymam kciuki trzymam

Czechów :-D
może jakieś leki na depresje :-p

Brawo! Gratuluję!:-)

Czechów :-D
może jakieś leki na depresje :-p

He he he

wiesz nigdy nie myślałam że ktoś jest mnie w stanie wyprowadzić aż tak z równowagi. ale spokojnie ja do wariatkowa się nie wybieram chociaż przyznam że fajnie tam mają. Kiedy chodziłam do swojego kolegi (schizofrenia) do szpitala to bardzo mi się tam podobało. Dają jeść można cały dzień w piżamie przechodzić, mają piękny park, można robić wiele rzeczy - spokój i cisza.:rofl2:

He he he

wiesz nigdy nie myślałam że ktoś jest mnie w stanie wyprowadzić aż tak z równowagi. ale spokojnie ja do wariatkowa się nie wybieram chociaż przyznam że fajnie tam mają. Kiedy chodziłam do swojego kolegi (schizofrenia) do szpitala to bardzo mi się tam podobało. Dają jeść można cały dzień w piżamie przechodzić, mają piękny park, można robić wiele rzeczy - spokój i cisza.:rofl2:

wakacje :-D

reklama
Do góry