reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja tu jeszcze zajrzalam na dobranoc---oj połasuszylam jeszcze i to tak przed 23 -ale m zrobił smaluszek i nie mogłam się oprzeć takiej kanapeczce i do tego skropionej jeszcze magii:-pbleeee czuję obrzydzenie za moje łakomstwo...
dobranoc agutka - smakołyki masz na jutro:-p
w skrócie mój mąż nie dostał kolej szansy i nie dostanie !
jesteśmy po rozmowie i są pewne ustalenia :tak:
rozumiem basiu,ze rozchodzicie się ???? a jak na to dzieci? i jak Ty się masz?

pozdrawiam wieczornie babeczki i do jutra

Ja tez juz sie powoli zbieram.Cos komputer mi znowu nawala mam nadzieje ze to tylko jakis wirus,ale w razie bym zniknela na dluzej to z winy komputera:-:)-:)-:)-(.
Dobranoc i mam nadzieje ze do juterka.

reklama
Dzień dobry

ponadrabiałam - no nareszcie coś popisałyście

Mleczko z kawą stoi na biurku :sorry2: więc mogę popisać :happy:

basia - lodziro!!! co u Ciebie:-D

hahaha :-D :-D :-D

czesc lodziary;)

powiedzcie mi,bo ja laik jestem w tej sprawie, jak bierze sie tabletki antykoncepcyjne to można pić alkohol??? achhhhhhhhhh moje ukochane martini:rofl2:

nie wierzę że to napisałaś :-) :-D:-D

NATKA nie mów że nie lubisz lodów :-p

a kto nie lubi :-D:-p

cześć Ola

a gdzie reszta ?

hmm - ja wieczór spędziłam z P. dlatego mnie nie było (tak - chwalimy się chwalimy;-)). Zrobiłam pyszną kolację - mniam. I prawie cały wieczór leżeliśmy na mojej niewygodnej kanapie (czyt. ja leżałam na nim - oj biedaczek).
Ach - kolejny postęp :-) gdy przyszedł to nie dał mi iść do kuchni po jedzonko tylko mnie przytulił.... i przytulał.... i przytulał.... :-):-):-) Ale niestety znowu nie powiedziałam, pół wieczoru się zbierałam i nic :-( Teraz dopiero będę mogła to zrobić w piątek - i tak pewnie nie dam rady :-( co ja za charakterek mam :dry::confused:

Ola,a Ty będziesz im dawała jakieś ciuszki po Oliwii? Jeśli tak,to dołącz mu kartkę z cytatami z smsów. :-D I dopisz,że ta paczuszka jest w podziękowaniu za tak "miłe" urozmaicenie czasu. :dry:

och - jakie to złośliwe - agutka - nie spodziewałam się ;-)

Agutka mialam im dac rzeczy, ale oan ciaglke uwazala ze przed remontem tego nie bedzie brala, a jak byl remont to uznala ze ma od kolezanki jakies rzeczy.
i ze ma jzu za duzo,wiesz co gdybym wiedziala ze odpieprzy taki nr to oddalabym czesc rzeczy mojej kuzynce ktora rodzila w maju, i anprawde miala ciezko sytuacje finansowa:angry:

Agutka jezeli mam byc szczera to traktuje ich obecnie tak jak ona potraktowala Oliwke w piatek... jak powietrze

olu - nic bym jej nie dała za to co wtedy powiedziała (z tym robieniem porządku w domu). Ciuszki wystawiłabym na allegro albo oddała do domu dziecka - tam na pewno się przydadzą.

Do góry