ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Majus fajnie ze tak na siebie trafili i ze sa razem do teraz)
Agutka dobranoc
buziaki dla Zuzi no i pozdrow G od nas)
Agutka dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozumiem basiu,ze rozchodzicie się ???? a jak na to dzieci? i jak Ty się masz?w skrócie mój mąż nie dostał kolej szansy i nie dostanie !
jesteśmy po rozmowie i są pewne ustalenia
No fajnie,przynajmniej jemu sie udalo a ja za to mam pecha co do zwiazkow,ale trzeba brac zycie jakie los daje.Majus fajnie ze tak na siebie trafili i ze sa razem do teraz)
Agutka dobranoc
Oj wiem Olus ze jestem jedna z wielu.........Majus nie ty jedyna masz pecha...
wazne ze sobie radzimy
dobra ja tez uciekam do Oliwki
dobarnoc
basia - lodziro!!! co u Ciebie
czesc lodziary
powiedzcie mi,bo ja laik jestem w tej sprawie, jak bierze sie tabletki antykoncepcyjne to można pić alkohol??? achhhhhhhhhh moje ukochane martini
NATKA nie mów że nie lubisz lodów
cześć Ola
a gdzie reszta ?
Ola,a Ty będziesz im dawała jakieś ciuszki po Oliwii? Jeśli tak,to dołącz mu kartkę z cytatami z smsów. I dopisz,że ta paczuszka jest w podziękowaniu za tak "miłe" urozmaicenie czasu.
Agutka mialam im dac rzeczy, ale oan ciaglke uwazala ze przed remontem tego nie bedzie brala, a jak byl remont to uznala ze ma od kolezanki jakies rzeczy.
i ze ma jzu za duzo,wiesz co gdybym wiedziala ze odpieprzy taki nr to oddalabym czesc rzeczy mojej kuzynce ktora rodzila w maju, i anprawde miala ciezko sytuacje finansowa
Agutka jezeli mam byc szczera to traktuje ich obecnie tak jak ona potraktowala Oliwke w piatek... jak powietrze