reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja tez mowie dobry wieczor:-)

Kacper spi a ja mecze sie z tym upierdliwym katarem:dry:mam jeden stróp od chusteczek na nosie:wściekła/y:alle zostaly jeszcze dwa dni do wyleczenia jezeli bedzie trwala 7 dni:sorry2:,
Olka moze juz na porodowke jedzie:tak:,a ten twoj brat to niezly jest jak by mi napisal smsa z tym wozkiem to bym chyba pomyslala ze wcale on niechce sam go kupic i nic nie ogladal:no:.

Basiu a jak wodniaczki u malego?a raczej to co po nich zostalo;-)
Ja tr;-)oche sie martwie o malego bo ostatnio te jedne jadro zrobilo sie strasznie duze,wizyte mamy za 4 miesiace,a ja sie zastanawiam czy nie isc predzej tego sprawdzic:confused:

reklama
Niunia amoze idz predzej jak cie to neipokoi??
ja bym poszla na wszelki wypadek

Agutka to fajny obiadek jutro robisz:)

tat wrocil, odwizl brata do domu, dali ja ansale i tyle.
aha, i moj brat powiedzial tacie zeby jutro im lozeczko przywiozl...

Niunia moi rodzice kupia wozek, ale tutaj, tylko wiesz moja mama 9 miesiecy sie ja pytala jaki chce, miala isc poogladac ale nie byla...
a przywozic im wozek to bez sensu.

Ostatnia edycja:
Ola,to widzę,że Twój brat odzywa się wyłącznie w momencie,kiedy czegoś potrzebuje. Niezły typ - skąd ja to znam. :confused: :dry: Mam jednego takiego kumpla właśnie. :angry:
A to jedzonko,nie będzie jutro obiadkiem. :cool2: :-D :-p Ewentualnie w środę,o ile coś zostanie. :-p ;-)

Niunia,ja też bym poszła na wszelki wypadek szybciej. Lepiej dmuchać na zimne. :tak:

Agutak to kolacyjka na jutro:)) fajna...
a moj brat zawsze odzywa sie tylko wtedy kiedy potrzebuje. juz od dawna tak jest i sadzi ze zawsze bedzie tak jak chce. ciekawe czy sie zdziwi ze tata mu lozeczka nie przywienie, ja nzimi jzu an ten temat nie gadalam bo nie zdazylam, a nei sprzedalalm bo nie mam go jak wywiez do komisu, tzn moj tata nigdy nie ma czasu!

Niunia a czy to jest non stop duże czy się zmniejsza ?

poobserwuj czy ono nie rośnie przy wysiłku fizycznym ?
jeśli tak to zapewne jest to przepuklina

a do lekarza warto iść jeśli coś cię niepokoi :tak:

a my mamy kontrol 2 października

Agutak to kolacyjka na jutro:)) fajna...
a moj brat zawsze odzywa sie tylko wtedy kiedy potrzebuje. juz od dawna tak jest i sadzi ze zawsze bedzie tak jak chce. ciekawe czy sie zdziwi ze tata mu lozeczka nie przywienie, ja nzimi jzu an ten temat nie gadalam bo nie zdazylam, a nei sprzedalalm bo nie mam go jak wywiez do komisu, tzn moj tata nigdy nie ma czasu!

I bardzo dobrze,że im nie dasz łóżeczka! Cholerka,nie ma to jak wiecznie żerować na innych! :angry:
A kolacyjka zapowiada się smakowicie. :-D No i w smakowitym towarzystwie. :-D :tak: :tak: :tak:

Niunia,dobrej nocy. ;-)

reklama
Niunia dobranoc:))

Agutka szczerze po tym co on wygadywal to moglby sobie odpuscic...
jak chce to chetnie mu przesle spowrotem smsy ktore od niego dostalam, kilka sobie zostawilam:)

no tak kolacyjka bedzie w doborowym towarzystwie:))

Do góry