reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

oj dziewczyny to naprawde szkoda ze macie mixa...
Cara jak amsz tyle doladowan to idz podpytaj mozeza jakas oplata da sie zmeinic nr na inny??
wiesz co kiedy poajwi sie dziecko to przestaniesz wogole myslec o tym kretynie, bo bedziesz miala sie kim zajmowac:))

Blond to faktycznie ten jeden semestr to dasz rade skonczyc.

a co do nienawisci... to szczerze, mi ex jest zupelnie obojetny, fakt to co robi nie jest mile ale wiem ze kiedys to wszystko sie na nim odbije.

reklama
Dzień dobry. :-D

My już po rowerkowym spacerku do G. . :-D Posiedzieliśmy u Niego,a później odprowadził Nas do domku i poszedł do lekarza. ;-)
Zuzia śpi od godziny,zupka się ugotowała,a ja słucham piosenek z ... Kubusia Puchatka! :-D :laugh2: :-D :-p

czesc Agutka:))
a ja wlasnie ogladam zdjecia z tego spacerku, super:))

mala zasnela, ja mam obaid przygotowany.
teraz czekam az tata sie poajwi, jejku on nigdy nie beirze telefonu jak wychodzi...

Agutka on uwaza zetel nei jest mu potrzebny.
ale juz jest w domku, udalo mi sie go zlapac.
wiec w razie czego jest pod tel, ha ciekawe czy dzis juz bede ciocia...

Oluś,kurde,zaczynam Ci zazdrościć,bo Julce od mojej Kuzynki jakoś się na świat nie spieszy. :sorry2: A ja bym już tak chciała zostać Ciocią!!! :-D :-D :-D :tak:

A tacie wytłumacz,że telefon jednak czasami jest potrzebny,o! ;-)

reklama
Do góry