reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Jakbym siebie słyszała - jak poszłam do pracy to normalnie czułam się jak na wakacjach.... Trochę byłam dzika bo 1,5 roku z małą i musiałam się przyzwyczaić do ludzi dorosłych którzy wypowiadają zdania a nie gu gu ga ga itp ale było fjanie
Ja po ponad 2 latach w domu tez juz marze o pracy...

Ollka pytalas czy jestem pewna ze chce zostawiac malego na caly dzien - niestety nie mam wyjscia...
Jedno szczescie ze 3 razy w tyg mama bedzie w domu juz po 11, a 2 razy po 14 wiec wtedy malego przejmie dziadek :)...
No a finansowo musze w koncu odciazyc rodzicow :-/...

No a tak po za tym to dzien dobry!!
nocka u nas to znowu koszmar :(... Maly budzil sie 2 razy z takimi krzykami ze krew w zylach mrozily... Az kuzynka pietro wyzej pisala co malemu bo ja obudzil o 3... Niezle muial krzyczec :-/... No ale po obudzeniu byly same bobki z pieluszce - czyli zatwardzenie :-/...

Dzisiaj nurolog... Mam cala liste rzeczy ktore musze powiedziec lekarce o malym! No szok poprostu :-/...

Teraz Dasko pije kaszke z butli, i jest zapatrzony w nowego misia ;)... jaki on uroczy :D... Wlasnie go caluje w nosek :-)

reklama
DZIEŃ DOBRY

Fajnie ze jeszcze jestescie:-)

Paszprt .......,ale mial mine bo zanim przyjechal znalazlam paszport,w skarpetkach byl:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:.
A co do rozmowy to dluuuuuuuuuuuuugo sie tlumaczyl,ale jakos mu nie uwierzylam:no::no::no:,dalam mu do zrozumienia ze musi bardzo intensywnie walczyc o rodzine jezeli chce ja jeszcze miec:sorry2:a no i na temat szanownej mamusi tez mu powiedzialam,a co on zrobi z ta wiedza....zobaczymy:sorry2:.

No a wogule to dzieki dziewczyny za wczorajsza rozmowe:tak::tak::tak:

ale musiał przeczuwać co się święci jeśli wogóle przyszło mu do głowy go schować :sorry2:
a skoro widzi że jest xle to czemu nic z tym nie robi ?
faceci :dry:

reklama
My znikamy sniadankowac i szykoac sie do wyjazdu...

3majcie kciuki zeby neurolog była zadowolona ;-)
Olewam zasilek pielegnacyjny, byle by wyszlo na to ze lekarka zadowolona a dziecko zdrowe :-D

Do góry