reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No dobra,to,jak Wy się żegnacie,to ja się witam. :-p :-D

Wczoraj nie dałam rady do Was zajrzeć,bo wróciłam z Zuzią do domku o 20 - byliśmy we Trójkę na Winobraniu,gdzie Malutka wzbogaciła się o kolejne auto i o balona z helem,z którym teraz szaleje po domu. :laugh2: :-p
Później wrócili moi Dziadkowie z wczasów,no i Zuzik poszła spać dopiero o 22:30. :sorry2: I co z tego,jak wstała już o 6:30. :sorry2: Kosmos. :baffled: :-p :laugh2:

Idę na kawunię i po śniadanko dla Zuzi. ;-) A później chciałabym z wyskoczyć do miasta kupić coś sobie. :-) Zuzia zostanie z moją Mamą. :tak: ;-)

Miłego dzionka! :-)

Oliwcia chodziła do żłobka i uważam że to na dobre jej tylko wyszło.

majuś - pamiętam jak ja poszłam do pracy. Jezzuuu, jak ja tam odpoczywałam :-), strasznie to brzmi, ale taka prawda :-)

Jakbym siebie słyszała - jak poszłam do pracy to normalnie czułam się jak na wakacjach.... Trochę byłam dzika bo 1,5 roku z małą i musiałam się przyzwyczaić do ludzi dorosłych którzy wypowiadają zdania a nie gu gu ga ga itp ale było fjanie

aha przypomnialo mi sie co mialam napisac apropo ceny przedszkola, to do czechow... masakra 900 złotych:baffled::confused::szok: tyle kasy za przedszkole. szok :szok:
Hej

prywatne przedszkola w okolicy potrafią kosztować i więcej :baffled:

np. prywatny żłobek w mojej okolicy - 1360zł, to przedszkole prywatne do którego chodził kosztowało 750zł bez dodatkowych zajęć, a od września 1050zł +dodatkowe zajęcia.

Jagoda ma całkowitą rację - jak patrzyłam na inne przedszkola (oczywiście prywatne bo publiczne by jej nie przyjęły) to były i dużo droższe. Np. 1500 podstawy + zajęcia dodatkowe (przedszkole żyrafa) - 1200 + zajęcia dodatkowe (przedszkole piotruś pan) - niestety taka jest rzeczywistość w wawie (jeśli chodzi o przedszkola prywatne)

No faktycznie dobrze ze w klozecie nie schowal:laugh2::laugh2::laugh2:normalnie nie moglam z tego,ale sie ciesze ze juz go mam:tak::tak::tak:

:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-):-):-)

reklama
Do góry