reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
to u mnie ostatnio byla akcja ze dziewczyna dostala 3 miesieczne wypowiedzenie bez swiadczenia pracy i w ostatnim miesiacu zaszła w ciaze i trzeba jej bylo dac dalej umowe i dziewczyna 2 tyg popracowala i poszla na L4...
krewetka no dlatego ja osiadłam u mamy bo wynajem mieszkania i albo mamę zabrać albo opiekunka no to majątek, kiedyś jak sama to mogłam pracować na delegacji a teraz, finansowo by się nie opłacało. Ale tu jest tak ciężko z pracą tragedia zero ofert pracy, ciągle coś tylko zamykają...
tak, ale niedlugo mi sie kończy....krewetka, a ty masz wychowaczy teraz
krewetka no dlatego ja osiadłam u mamy bo wynajem mieszkania i albo mamę zabrać albo opiekunka no to majątek, kiedyś jak sama to mogłam pracować na delegacji a teraz, finansowo by się nie opłacało. Ale tu jest tak ciężko z pracą tragedia zero ofert pracy, ciągle coś tylko zamykają...
no ja niestety nie mogę u mamy, musze liczyc na siebie...
krewetka a masz swoje mieszkanie czy wynajęte? Bo jak na wynajmie to może warto nie rezygnować z pracy choć i tak wszystko rozbija się ile zarobisz czy się wyrobisz z pensji. A powalone teraz z pracą, a politycy o jakieś pierdoły się kłócą, jak będzie dobrze z pracą to będziemy takimi rzeczami się zajmować jak związki partnerskie a teraz niech zajmą się miejscami pracy
ja mieszkam w okolicy Nowego Sacza- Krynicykrewetka , a w której części Beskidów mieszkasz w Suchej Bes. Fideltronik tworzy nową fabrykę i dają 1,5 tys miejsc pracy
no niestety wynajem= cala pensja, ale mimo wszystko skłaniam sie ku wyjazdowi, także z innych powodów:-(krewetka a masz swoje mieszkanie czy wynajęte? Bo jak na wynajmie to może warto nie rezygnować z pracy choć i tak wszystko rozbija się ile zarobisz czy się wyrobisz z pensji. A powalone teraz z pracą, a politycy o jakieś pierdoły się kłócą, jak będzie dobrze z pracą to będziemy takimi rzeczami się zajmować jak związki partnerskie a teraz niech zajmą się miejscami pracy
Ostatnia edycja:
reklama
tak jest na forum czasami zamiera czasami odżywa ;-) Wiesz zawsze chyba Kraków to większe możliwości i w przyszłości dla dziecka no wszystko się rozbija od wysokości zarobków. Ale ja już bym nie chciała mieszkać w dużym mieście, mieszkałam 8 lat w wawie, ale mnie "wypluła" miałam byle jaką pracę nic nie mogłam znaleźć lepszego i jak kiedyś pojechałam służbowo do wawy i te korki te tłumy już bym nie chciała. Kiedyś półtorej godziny dojeżdżałam do pracy, a teraz w kwadrans dojeżdżam do pracy w innej miejscowości