reklama
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
krewetka oj udana udana ))
anulaws ale to pojechaliście i wróciliście pociągiem od razu? Ja też mam z kręgosłupem ja mam skrzywiony trochę w części lędźwiowej jakiś czas temu plasterki sobie przyczepiałam rozgrzewające ostatnio się unormowało. A co z twoim?
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
z moim ciężko wyczuć-teraz do neurochirurga będę szła bo ani zastrzyki ani tablety nie pomagaja.normuje się na chwilę i jak przy.... z znienacka to się zwijam z bólu.
do wrocka tak-jechalismy rano i wieczorem powrót a i tak 400 zł poszło z palcem w... i to jeden dzień bez żadnych rozrzutności itp
do wrocka tak-jechalismy rano i wieczorem powrót a i tak 400 zł poszło z palcem w... i to jeden dzień bez żadnych rozrzutności itp
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
właśnie i te koszta pozwalają jedynie na wypad raz kiedyś.teraz tylko wakacje nad morzem i koniec na ten rok- chociaż planowany mamy Kraków na wrzesień ale wątpię. na morze mam odłożone-trochę mama mi dorzuci dla dziewczyn i tak jakoś sie ciąganie.
U nas leje jak diabli a jurto moi rodzice w góry jada na kilka dni
więc zapraszam do mnie bo sama będe z dziewczynkami-jakis grillek w deszczyk się zrobi hahahh
U nas leje jak diabli a jurto moi rodzice w góry jada na kilka dni
więc zapraszam do mnie bo sama będe z dziewczynkami-jakis grillek w deszczyk się zrobi hahahh
eehh szkoda ze ja mam tak daleko, bo jakas odskocznia by sie przydala
anulaws ja aż tak nie mam z kręgosłupem ale czasami naprawdę boli to ja Ci współczuję. Może jakiś młody rehabilitant by trochę mógł uśmierzyć ból ;-) kurcze ja też takie wypady robię z małym tylko bo ta kasa to szok. Ja nie mogę sobie pozwolić na wypad nad morze, domek nad morzem tydzień pobytu to przeszło miesięczna pensja chore. A oni teraz dywagacje w sejmie czy w niedziele zamknąć sklepy dla polityki prorodzinnej dla polityki prorodzinnej to niech do cholery zrobią godne warunki pracy a rodziny będą szczęśliwsze!!!! Jak słyszę o tych politykach to mnie szlak trafia, a ostatnio pokazywali jak występował minister pracy to z 10 posłów było na sali!!!!!
Ja też mam daleko Zielonej Góry :-(
Ja też mam daleko Zielonej Góry :-(
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
Oj tam daleko daleko.wsiadacie w ciuchcie i jutro jesteście kurde wszystko o pieniądze się rozbija
jaimis młody rehabilitant hmmmm pewnie by pomógł
miłego wieczorku dziewczynki :***
jaimis młody rehabilitant hmmmm pewnie by pomógł
miłego wieczorku dziewczynki :***
reklama