reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
anulaws ale to pojechaliście i wróciliście pociągiem od razu? Ja też mam z kręgosłupem ja mam skrzywiony trochę w części lędźwiowej jakiś czas temu plasterki sobie przyczepiałam rozgrzewające ostatnio się unormowało. A co z twoim?

z moim ciężko wyczuć-teraz do neurochirurga będę szła bo ani zastrzyki ani tablety nie pomagaja.normuje się na chwilę i jak przy.... z znienacka to się zwijam z bólu.
do wrocka tak-jechalismy rano i wieczorem powrót a i tak 400 zł poszło z palcem w... i to jeden dzień bez żadnych rozrzutności itp

właśnie i te koszta pozwalają jedynie na wypad raz kiedyś.teraz tylko wakacje nad morzem i koniec na ten rok- chociaż planowany mamy Kraków na wrzesień ale wątpię. na morze mam odłożone-trochę mama mi dorzuci dla dziewczyn i tak jakoś sie ciąganie.
U nas leje jak diabli a jurto moi rodzice w góry jada na kilka dni:)
więc zapraszam do mnie bo sama będe z dziewczynkami-jakis grillek w deszczyk się zrobi hahahh:)

anulaws ja aż tak nie mam z kręgosłupem ale czasami naprawdę boli to ja Ci współczuję. Może jakiś młody rehabilitant by trochę mógł uśmierzyć ból ;-) kurcze ja też takie wypady robię z małym tylko bo ta kasa to szok. Ja nie mogę sobie pozwolić na wypad nad morze, domek nad morzem tydzień pobytu to przeszło miesięczna pensja chore. A oni teraz dywagacje w sejmie czy w niedziele zamknąć sklepy dla polityki prorodzinnej dla polityki prorodzinnej to niech do cholery zrobią godne warunki pracy a rodziny będą szczęśliwsze!!!! Jak słyszę o tych politykach to mnie szlak trafia, a ostatnio pokazywali jak występował minister pracy to z 10 posłów było na sali!!!!!
Ja też mam daleko Zielonej Góry :-(

Oj tam daleko daleko.wsiadacie w ciuchcie i jutro jesteście:) kurde wszystko o pieniądze się rozbija:(

jaimis młody rehabilitant hmmmm pewnie by pomógł:)
miłego wieczorku dziewczynki :***

reklama
anulaws no ta kasa a teraz jeszcze choróbsko doszło ja się wygrzebałam, a teraz mój mały załapał jak na fb pisałam, to ta pogoda ciepło zimno i tak na zmianę ja chcę ciepło!!!!

Do góry