reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ola jesli Oliwka miala badany wzrok komputerowo to idz na kolejna wizyte do kogos kto nie robi tego w ten sposob moge polecic sprawdzona bardzo dobra osobe no ale niestety prywatnie i liczy sobie slono :/ ale na prawde warto

reklama
plumm niestety bylo normalne badanie i komputerowe. i przy zmienianiu szkiel oliwka duzo lepiej sie czula... ogolnie w srode mamy prywatna wizyte gdzie indziej, tam gdzie zawsze ja chodzilam...

plumm niestety bylo normalne badanie i komputerowe. i przy zmienianiu szkiel oliwka duzo lepiej sie czula... ogolnie w srode mamy prywatna wizyte gdzie indziej, tam gdzie zawsze ja chodzilam...
Trzymama kciuki!
A ja ledwo znajduje czas by tu zagladnac. Mam taki zapiernicz, ze szok. Nie myslalam , ze bedzie tak trudo. I to z pomoca rodzicow. Teraz dodatkowo, wszyscy chorowali w domu, lacznie ze mna i corka-ktora nie poszla do szkoly i nadal siedzi w domu. Czsami nie wyrabiam. Jest tyle rzezcy w domu do zrobienia na biezaco, corka, ktorej tez chce poswiecic czas i ten maly zarloczek, co nieraz daje sie we znaki, szczegolnoe wieczorem-zamiast spac, on otwiera oczy i chce, by go nosic po domu.....Jest slodki, ale jestem wymeczona. Jak to wszystko ogarnac?? Czasem na chwile wylaczam sie i rycze po katach analizujac znow wszytsko od nowa...Moj powrot do Pl, moja zaleznosc od rodzicow, brak silnego charkteru, slabosci....
Teraz w dodatku za 10 dni, przylatuje tatus mojej corci, wraz ze swoja narzeczona. Dosc, ze zapieprz w domu przy dzieciach, to jeszcze on i ona....Jak ja to zniose?

olla jak nie urok to....:-(
Margarita ​no nie dziwię się żeś wymęczona ja przy jednym padałam ale chyba z każdym miesiącem wszystko lepiej się ułoży a jak synuś???

jaimis dostałaś nową pracę:confused:

ola, spróbuj dostac się z Oliwką do kliniki na Ceglanej:tak:
oba oczka mają tyle samo dioptrii czy jedno jest silniejsze:confused:

margaritta, witaj :-),my się nie znamy:-)
a tatuś tak na dłużej z wizytą

uff, Młodą już bardzo nosi w domu, nie wie co ma ze sobą zrobić:baffled:

margarita spokojnie, ogarniesz wszytsko.... przy 2 dzieci trzeba duzo wiecej czasu i cierpliwosci....

aga narazie zapislaysmy sie na powstancow, szczerze powiedziawszy o ceglanej sporo zlego slyszalam...

no i dzis bedziemy znac konkrety bo udalo mi sie prywatna wizyte na juz zalatwic....

Aga no niestety nowej lepszej nie a z tamtą nie wiem czy mam :-D:-D:-D ale jedna fajna laska dostała i odchodzi we dwie raźniej w tym wariactwie było, to dobrze że skarba nosi to znaczy że dochodzi do siebie

a o naszej przychodni dobrze ludzie się wypowiadali że teraz tyle ludzi że problem z wizytami zwłaszcza jak pogoda sprzyja wizytą, chciałam się wprosić do koleżanki ale oni wszyscy powaleni od anginy to nie chcę czegoś przywlec, poszliśmy z małym się przejść to głowy chciało pourywać

jaimis, unikaj jak tylko możesz miejsc gdzie się lęgną bakcyle, po co ryzykować;-)

ola, mój brat od 10 lat leczy sią na ceglanej i sobie chwali:tak:
ma wrodzoną wadę wzroku, +6,5, skrzywioną rogówkę i jaskrę:-(

reklama
aga zobacyzmy, narazie sprawdzimy powstancow, no i pani u ktorej dzis bylysmy na super podejscie... ogolnie nei bylo zle...

wazne ze okularki bedziemy juz miec.
u oliwki tez plusy... no w sumie ja tez mam plusy...

Do góry