reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czeeeeeeeesc!!!!

Pamiętacie mnie jeszcze????
Trochę mnie nie było....
Napiszę tylko że poznałam fajnego faceta.... boję się cieszyc, ale to co teraz się dzieje już mnie zadowala... Nie nakręcam się że cokolwiek wyjdzie ale miło jest tak pogadac tak bez granic.... masakra jakaś.... ale chyba nie rozmawiałam tak z własnym mężem.... no chyba że już tego nie pamiętam.... Ale sama rozmowa, to że ktoś mnie rozumie i wysłucha to to wszystko sprawia że jestem szczęśliwsza i mam zupełnie inne nastawienie.... :-):-):-):-):-)

idę Was nadrobic trochę!

Buziaki dla WSZYSTKICH!!!

reklama
brita - powodzenia zatem :)))

ollka22 - Oliwka śpi w dzień??? Fajnie masz. Moja A. przestała spać w dzień gdy miała 10 m-cy.
lagajka- co tam masz za kłopoty z usypianiem?? Nie chce spać w ogóle czy nie chce zasypiac bez Ciebie?

A jeśli chodzi o wczoraj to też byłyśmy na spacerze. Dotarłyśmy na jakiś festyn. I tam jak to na festynie trampoliny, baseny, zjeżdżalnie dmuchane. A. uwielbia te ostatnią i tak jak zawsze kupiłam jej bilet i poszła zjeżdżać. Ale w pewnym momencie słyszę "Mamo, mamo, nie mogę się odczepić". Idę do faceta z obsługi się zapytać o co Ona tam się mogła zaczepić na tej górze ale ogólnie mnie olał. No to zakasałam kiecę, zdjęłam buty i się wramoliłam na górę na tę zjeżdżalnie. Na górze odczepiłam A. od jakiejś chorej linki co jej w ogólnie nie powinno być i ....... zjechałyśmy razem. Nie pytajcie jak się ludzie patrzyli, że ja - stara baba za przeproszeniem na tej zjeżdżalni z dzieciem jadę. Ale fajnie było- gdyby nie to, że pewnie odwieźliby mnie do psychiatryka to kupiłabym bilet i pobawiła się dłużej tam z Melą.

Anne.ges ja uwielbiam zjeżdżać i huśtać się z Miśką na placu zabaw, nie wiem czy te wielgaśnie zjeżdżalnie nie kręcą bardziej mnie, niż malutką.
Mam problemy z usypianiem od kiedy mała weszła w bunt dwulatka, wcześniej zajmowało to nie dłużej niż 10 minut. Jednak teraz musi 5 razy siku, 7 razy zmieniać stronę łóżka, i niezliczone ilości pytań typu: mamusia pać? książeczkę jeszcze? chce pić, cycuś śpi? itd, itp. Nieraz kończy się tak, że wrzucam ją do chusty i tak usypiam, bo już cierpliwości brak. W dzień w 99% przypadków zasypia w nosidle. Wiem że to minie, ale kieeeeedy?
Hej Brita :) fajnie mieć "kogoś" do pogadania i spędzenia razem czasu. Marzy mi się taki "ktoś", ale każdy kandydat ma inne zamiary niż przyjaźń... a szkoda.

I pochwalę się jeszcze :-) mam nadzieję że nie za wcześnie
Dwa dni temu dwie zużyte pieluszki - jedna na spacerku i jedna w nocy
Wczoraj tak samo
Drzemka w ciągu dnia "na sucho" :tak::tak::tak:
W dzień jedne zamoczone majteczki z wyjaśnieniem "Maika nie dąśyła" zdarza się.
Ale jestem dumna :D

Ostatnia edycja:
lagajka to gratuluje, madra masz corcie, i super jej idzie odpieluchowanie:)

brita dobrze ze kogos poznalas, wiem jak fajnie jest miec z kim spedzac czasm pogadac doslownie o wsyztkim....

a ja uziemiona w domu jestem, mala zasnela i spi, ona jestz tych jeszcze potrzebujacych snu w dzien inaczej popoludniu musimy wczesnie ze spaceru wracac.

Olka lepiej jak się trochę zregeneruje i ma siłę potem odkrywać świat w pełni sił :)
Wraz z Misią dziękujemy za komplementy :) na miłe podkreślenie swoich umiejętności rozsypała pod wieczór wielkie pudło klocków i w nie nasikała. Grrrr!!

Witam wszystkich. Co tu ciekawego słychac?? Dawno mnie tu nie było ale mam nadzieje że teraz będę miała więcej czasu na zaglądanie do was.
Mozi udanego urlopu :)

reklama
Do góry