reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

No u mojego mężczyzny chrzestni byli na komuni 15 maja :) tez się ciągle bawi. A na dzien dziecka planuje jakiś wypad z nimi do kina, na lody i jakieś małe upominki bo z jednej pensji się nie poszaleje za bardzo

reklama
my planujemy kino, mala wybrala gnomeo i julie, zoabczymy czy bedzie fajne...
ze nie lubi jeszcze bajek 3d to idziemy na normalny seans, wiec wyjdzie 2o0 zl za biletyz promocja orange:) lody na pewno gdzies po drodze tez beda...

I to dla naszych dzieci największa frajda jest. Kino,lody, spacer i jakieś drobiazgi. Jak to mówią mała rzecz a cieszy. :D

moja uwielbia wszytkie branzoletki, lancuszki, korale... wiec pewnie cos takiego wybiore... niedorgie i praktyczne... najlepiej zeby mama mogla pozyczac:)

Czesc. To ja sie pochwalę, że mój misiek sam dla młodszych dzieci będzie prezentował taniec towarzyski na Dzień Dziecka. O lody też gdzieś zahaczymy. Samemu mi się chce :/
Może mi sie uda nagrać to gdzieś tu wrzucę do oceny :)
Pozdrawia Was - wasz nocny stóż

dzien dobry:)
devil to zdolnego masz syna:) i chetnie zobaczymy ten wystep:)

dzieckow przedszkolu, zakupy zrobione, przy okazji dnia dziecka jest podusia z biedronki z kucykami ponny:)

pranie sie pierze, tylko posprztac trzeba...

W nim cała moja radość ollka22. Mogłem wcześniej na to wpaść, i pokazać Wam jak spędzamy wolny czas. Zdolny ... ale już nie skomentuje po kim odziedziczył te wartościowe geny :)
Pooglądajcie nasz galerię jeśli chcecie: WL700gE Configuration

Hej wam wszystkim. Ja już dzisiaj po pracy. Mam dość 12 godz. pracy. Jutro znowu nocka :( ale cóż. Nie robie tego dla przyjemności tylko dla maluszków.
Devil nie musisz nic mówić po kim ten talent ale napewno nie po mamie :p.
Ja mam dwoje tancerzy w domu i czasem jak mi pokazują swoje kroki to ubaw po pachy :D i radość. My na dzień dziecka nie mamy występów ale mamy turniej 4 czerwca :)
Pozdrawiam

fakt, nocki nie sa fajne... chociaz u mnie system zmianowy nie wchodzi w gre, nie mialby kto z mala byc...

u nas impreza w przedszkolu 2 czerwca i 9 piknik.
chyba wszystkie dzieci uwielbiaja tanczyc:)

reklama
Witam.
Ja bym wolała na nocki nawet caly czas pracowac bo bardziej mam problemy w dzien zeby małą ktoś odebrał z przedszkola bo Piotruś już sam wraca ze szkoły. Obiad ma zostawiony tylko sobie w mikro odgrzewa i tyle. A ostatnimi czasy to małą sama odbieram i siedzi ze mną w pracy a potem kombinuje kto by mógł ją wziąć :(

Do góry