reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
mAMUSKA JA CIE PODZIWIAMZ TYMI PRACAMI, JA OSTATNIO OD KUCHNI UCIEKAM...

FACIECIFAKTYCZNIE MAJA CZESTO TRUDNE DNI, BYLAM NA DLUGIM SPACERZE ( przedstawiciel handlowy uznal ze przyda mi sie i moglam wyjsc wczesniej), przemyslalam i poki co rpzeczekam, moze jakos to bedzie...

U nas są balerinki ale nie pamiętam ceny - musiałabym zerknąć. Tylko że wyjeżdżam i będę dopiero w poniedziałek.
Ale 20 pln to dobra cena - u nas chyba było 40

a tak z innej beczki - czy ktoś zna jakiś fajny plac zabaw w kraku?
bardzo fajny plac zabaw dla dzieci jest w parku Jordana kolo Błoń,inne musialam pomyslec,bo w scislym srodniesciu zadko gdzie sa prawdziwe plac zabaw
a wybierasz sie do Krakowa w weekand??

bardzo fajny plac zabaw dla dzieci jest w parku Jordana kolo Błoń,inne musialam pomyslec,bo w scislym srodniesciu zadko gdzie sa prawdziwe plac zabaw
a wybierasz sie do Krakowa w weekand??

Jestem już w kraku - a dokładniej rzecz biorąc w tenczynku - jest ładna pogoda to nie będziemu tu siedzieć, w szczególności że tu na wsi nic nie ma...Park Jordana mówisz - zobaczymy czy nam się uda tam dotrzeć. Dzięki

Jestem już w kraku - a dokładniej rzecz biorąc w tenczynku - jest ładna pogoda to nie będziemu tu siedzieć, w szczególności że tu na wsi nic nie ma...Park Jordana mówisz - zobaczymy czy nam się uda tam dotrzeć. Dzięki
ojj nic sie nie pochwalilas,a jutro byscie sie tez wybierali??
bo ja mlodej obiecalam,ze pojedziemy kiedys jeszcze,bo jej sie spodobalo,
jedno plac zabaw jest tam kolo glownego wejscia,drugie od reymonta,a trzecie duze od stawu,
bede na necie wieczorem,to jakbys byli jutro to wymienimy sie numerem tel

reklama
Do góry