reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ile wasze maluchy miały jak wróciłyście do pracy??

JA się tak tego boję :( jak z Maciusiem? czy żłobek czy opiekunka? z jednej strony chce wrócić do pracy ale z drugiej ta myśl mnie przeraża jak to będzie... najpierw muszę pracę znaleźć. Ale jakoś nie mogę się zabrać za szukanie.. mam wrażenie,że tylko ze mną jest Maciek bezpieczny

Ja wróciłam jak mała miała 13 miesięcy - została z opiekunką

rozmawiałam z dr i się okazało, że wyniki złe. Maciek ma anemię :(

przykro mi. Ale to jeszcze nie dramat - chodzi mi o to że moja Laura też miała - dostała żelazo w syropie i jest lepiej. Ważne jest że to wykryłaś !

reklama
Mozi - koło mnie jest sklep z takimi pierdułkami - mała chodzi na balet i tam się zaopatrzyłam we wszystko jakbyś nie znalazła to daj znać mogę ci kupić i przesłać.

a tak w ogóle Dzień Dobry - u nas pobudka jak zwykle o 6.20 :-)
u mnie 5.30-40 pobudka codziennie w tygodniu,o 6 mloda,a 6.20 najlepiej jakbysmy juz wyszli do przedszkola,ale chyba malo pocieszjace
czemu maluszki nie spia do 8 przynajmnie tylko tak rano zwlekaja mamuski????

kolezanka mowi,ze u niej w sklepie sa batelki skorzane za 20 zl,musi zobaczyc czy jest rozmiar i czy sa jeszcze
a w jakiej cenie sa u ciebie balerinki czy napalcowki?? a mozna tam kupic skakance ze bialego grupszego sznurka do gimnastyki
nie bylby problem jakbys zobaczyla??

u mnie 5.30-40 pobudka codziennie w tygodniu,o 6 mloda,a 6.20 najlepiej jakbysmy juz wyszli do przedszkola,ale chyba malo pocieszjace
czemu maluszki nie spia do 8 przynajmnie tylko tak rano zwlekaja mamuski????

kolezanka mowi,ze u niej w sklepie sa batelki skorzane za 20 zl,musi zobaczyc czy jest rozmiar i czy sa jeszcze
a w jakiej cenie sa u ciebie balerinki czy napalcowki?? a mozna tam kupic skakance ze bialego grupszego sznurka do gimnastyki
nie bylby problem jakbys zobaczyla??

U nas są balerinki ale nie pamiętam ceny - musiałabym zerknąć. Tylko że wyjeżdżam i będę dopiero w poniedziałek.
Ale 20 pln to dobra cena - u nas chyba było 40

a tak z innej beczki - czy ktoś zna jakiś fajny plac zabaw w kraku?

Ja się nie orientuje co do Twojej sytuacji sercowej, ale chyba tez wolę być sama...jestem pewniejsza tego co się może wydarzyć, bo z facetem to nigdy nic nie wiadomo...

reklama
no wlasnie u nas sa wzloty i upadki... pierwszy kryzys bylw lipcu, teraz zaczyna sie kolejny...
fakt,z facetami nigdy nic nie wiadomo i czasem szkoda na wsyztko nerwow...

Do góry