reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Pogoda rzeczywiście nie rozpieszcza jeszcze kilka dni w domu i mnie do Tworek odwiozą w kaftanie - zgłupieć można.

Zawsze zostaje komornik - z opowiadań wiem że to nie zawsze rozwiązuje problem ale zawsze jakaś alternatywa wobec czekania aż mu się zachce.

reklama
witam i ja
pogoda faktycznie nie dopisuje...
Mikus spokojnie jak nie ebdzie palcil to jest komorniki i FA i zawsze jakas kase dostaniesz.

ja mam chrzestnego ze strony ojca malej i powiem szczerze to byl moj mega blad bo mala nei dosc ze nei ma kontaktuz ojcem to iz chrzestnym tez.

hej,u mnie tez zimno i pada,do tego przy tym wisla bardzo podniesiona,a inne rzeczki powylewaly,masakra jak sie oglada zdjecia

a my wlasnie po kalacji i lece mala myc
mikus jak nie bedzie placil,wniesiesz o komornika,a jak nie bedzie dalej placil o fa,dochody nie beda przekraczaly 725 zl,wiec nie masz sie co martwic
a jak tam rozwod?? dobrze pamietam,ze wy byliscie malzenstwem???

u mnie niecale 8 stopni

kurde u nas strasznie zimno, jest maj a my palimyw piecu bo ianczej sie nei da wyrobic w mieszkaniu. na szczescie chwilowo nie pada...

mnie pewnie czeka siedzenie do niedzieli z oliwka w domu.

wlasnie dziewczyny macie jakis pomysl na dzien dziecka??
pogoda pewnie ebdzie beznadziejna wiec imprez dla dzieci bedzie niewiele...

mysle nad jakims prezentem ale weny brak...
ide wziac sie za sprztanie...
o 13 mamy lekarza, ciekawe co powie

Dzień Dziecka - laura dostała psa uczniaczka
A Gabi wymyśliła sobie domek śnieżki z 7 krasnoludkami - mama kolegi widziała w smyku :dry: i Gabi podchwyciła - strasznie drogie to tatałajstwo więc nie sądzę by dostała cały komplet ten najdroższy tylko może samą śnieżkę i krasnoludki - nie wiem jeszcze

reklama
Do góry