reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Prawdopodobioe po prostu jakiegos wirusa ma. pierw wymiotywala, pozniej doszla goraczka a na koncu biegunka.
mamy nifuroksazyd, hipp ors 2000, daje jej flore, i poki co zero efektu.
humor jej wraca powoli ale slabiotka jest.

Witam się :-)
U nas Michaś dziś nie gorączkuje, ale humorki ma takie że mam ochotę go momentami rozszarpać ;/ ehh wszystko mu nie pasuje:(
Chore dziecko to chyba najgorsze co może być...idę na kawkę udanego dnia wszystkim;-)

duzo zdrowka dla Oliwi i Laurusi

a niedlugo wrocolismy,Usia zjadla i sie bawi

u nas bez zmian,po powrocie do domku nie ma czasem jak wejsc na neta,bo jest pozno i trzeba w domku cos zrobic,a nei tylko przykjemnosci hiihihi
ciekawe co u Phantas,Martuski????

trzymam kciuki za kwitnaca milosc. zdecywowanie lepiej sie zyje,jak ma sie z kim dzielic smutki i radosci...no moze to jeszcze bedzie mi dane...bo narazie z moja kruszynka same sobie radzimy i w sumie niby bym chciala, zeby ktos sie pojawil, ale jednoczesnie nie bardzo widze szanse, w sumie na tej mojej wsi ciezko kogos nowego poznac, a poza tym jakos nie wyobrazam sobie tego. jeszcze ten zwiazek z ojcem malej siedzi we mnie...

a z czego te inhalacje? (chyba nie doczytalam dokladnie) bo ja tak jak pisalam znow chora jestem i tez postanowilam sie inhalowac olejkiem eukaliptusowym i sosnowym. i powiem, ze duzo lepiej mi. wiec tez polecam!

dzieciaczki się pochorowały, zdrowia dużo dla Oliwki i Michała.

ja wróciłam z kolacji z M ale się najadłam.. aż mi nie dobrze. Bratowa została z Maćkiem. M jutro wyjeżdża na 8 dni :(.

Kto mi powie, kiedy wiosna będzie??? już mam dość tej pogody ;/

dzien dobry

u nas dzis dzien zaczal sie nawet dobrze, nocka przespana.
dziecko sie bawi co mnie cieszy:)

wiosna.. oj przydala by sie wkoncu... szaro jest za oknem...

Koltunek jak czytam o Tobie i M to az milo sie robi:) oby tak dalej:)

reklama
Witam i ja.

Rzeczywiście miło się czyta takie rzeczy...

Olla fajnie że już lepiej co do słońca to mogę trochę przesłać bo u nas pięknie.

Do góry