reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry wszystkim:-)
a u nas od dzis na podobno tydzien zaczyna sie fala upalow co juz czuje w mieszkaniu:dry: takze wybywamy nad jeziorko!

milego dnia i sloneczka wszystkim;-)

reklama
no to podnoszę nas do góry:-)
co tu tak pusciutko?

phantas- mam jak TY i z ksiązkami - lubię przedłużać moment skończenia - delektując się i z odchudzaniem -- ograniczam sie ostatnio bo brzuch mi wywaliło jak w 4 m-cu ciązy ale adnych efektów --- jak tak dalej to się rzucę na pieczywo i kartofle--- bo sobie odmawiam już od paru dni--- tylko jak już to wasa i płatki owsiane na sniadanie:sorry2:...........a taką swieżą bułeczkę z czymś.............. mniam

miłego dnia i zajrzyjcie choć

A co tu tak pusto??? Jeden dzień jeszcze rozumiem ale to już drugi takiej posuchy....

Czyżby tafi wyjechała???

Właśnie umyłam podłogę w garażu (ostatnio była myta chyba w październiku) - matko jakie toto było brudne...ble.... a zmęczyłam się jakbym w polu orała.... starość:sorry2:

Tafi siedzi w domu i czeka na wakacje :)
a raczej siedzi przy piaskownicy i podziwia baby jakie maluchy budują. Generalnie czasem czuję się jak w transie. ;-)

czechow Ty się tak nie męcz kochana!

dzisiaj jadę na zakupy przedszkolno-szkolne bo w realu jest promocja :-)

Od czasu do czasu mogę zwlec odwłok i coś zrobić :-p

A co dobrego w realu?

Ja tez tak miałam - chodzi mi o trans - takiej głupawki można było dostać - teraz zabieram albo gazetę albo książkę....

Małej nie ma od soboty i muszę przyznać że mi się nudzi bez niej....i tęsknię ....:sorry2:

ja się nie dziwię, że tęsknisz.
Jak wyjeżdzaliśmy na cały dzień do Warszawy to wsiadając do samochodu, gdy zostawiliśmy maluchy u dziadków już strasznie przeżywałam czy dam radę;-)
Zaznaczam na JEDEN dzień.
A to nic, że jak sie żegnaliśmy Oliwier poleciał do pokoju gdzie były zabawki bratanka Tomka, ja do niego wołam Oliwierek my już jedziemy "papa", a ten Mały łobuz nawet nie odwrócił tylko rączką nam pomachał... Rozwalił nas.

W realu są promocje na farby, kredki, zeszyty etc a muszę tego kupic trochę całej trójce wyprawkę przygotować więc troszkę w tym miesiącu kupię i na początku wrzesnia, bo na raz to finansowo nie damy rady.

A teraz obiad się kończy, dobrze że coś szybkiego wymyśliłam, bo ostatnio strasznie mi sie nie chce gotować :sorry2:

reklama
Moja niby każe dziadkowi dzwonić do mnie co dziennie - ale najczęściej jak powie 2 zdania to już jej wystarcza i musi koniecznie się teraz pobawić i nie ma na mnie czasu.... więc zachowanie Oliwera nie bardzo mnie dziwi:-D

Do prywatnego nic nie musiałam kupować - do państwowego niby też nie ale muszę kupić - papierowe ręczniki (nie można przynosić ręcznika), jednorazowe kubeczki do picia i wszystko na co mam ochotę bo przedszkole nie ma pieniędzy na dzieci.... bez komentarza....

Nadal nie wiem co zrobię z państwowym = mała kategorycznie powiedziała że nie chce tam chodzić.....

Podpisuje trochę w styczniówkach - zaczynam przypominać sobie dlaczego przez bardzo długi czas nie pisałam na bb (chociaż może przesadzam)

Do góry