reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
A ja bym na Waszym miejscu rozpętała awanturę w UWAGA TVN - bo macie rację - jak znaleźć pracę gdy dziecko w domu i nie ma go z kim zostawić??

Hej Dziewczyny jak wam dzien mija ja siedze w pracy i sie okropnie nudze... wszystko mnie drazni...

Faktycznie z tymi przedszkolami to zamieszanie straszne... :(

heya heya

piękna pogoda aż się nie chce w domku siedzieć

mnie wzieło na porządki :happy:

moje dziecię też wczoraj na dworze w sweterku i pół dnia w piaskownicy
byłam w szoku jak on się ładnie w nim bawił
a na ślizgawce podpatrzył jak chłopaki zjerzdżają na brzuchu i to teraz jego ulubiona pozycja :-D

fajna ta wiosna :-)

Witam wieczorkiem. :-D

Popołudniu zaliczyłyśmy z Zuzią jeszcze piaskownicę i bieganko po lesie z koleżanką i jej 20miesięcznym synkiem. :-D Ale milusio było! Aż się do domu wracać nie chciało! :-D A Zuzia cały wieczór opowiadała misiowi,co się dziś wydarzyło. :-D

Idę po domowe lody. :cool2: :-p

cześć dziewczyny ... i chłopaki (sa tu jeszcze jacyś) :))
wieki cale tu nie zagladałam... a to netu brak, a to czasu. ale nie zamierzam sie tlumaczyc...
u nas wszystko dobrze. wrocilam dwa miesiace temu do pracy.
Bruno rosnie jak marzenie. mam juz trzy zabki. przezabawnie raczkuje. sama radosc i szczescie. w zasadzie to nigdy nie bylam tak szczesliwa jak teraz....

obiecuje zagladac tu czesciej, obiecuje, obiecuje, obiecuje
a teraz znikam, bo praca czeka.
buziaki dla wszystkich pociech, malych i duzych xxxxxxx

witam:))
my wczoraj do wieczora bylysmy na dworze.

a mala padla spac dopiero po 21, jeszcze sie nei potrafi rpzestwic na nowy czas.

narazie siedzimy w domku, a poznij spacerek.
Agutka twoja mama ma racje, kaskiw biedronce sa sliczne,w czoraj dostalam ten zestaw dopiero w trzeciej biedronce, wszedzie wykupione.

Dori super ze u was wsyztko ok, jak bedziesz miala czas to wrzuc jakies nowe zdjecia malego.

my juz mamy podania do 3 przedszkoli zlozone, i nie wiem czy skadac dalej. bo wmaire dojazd mam do jeszcze dwoch.
wkurza mnie ta sytuacja z przedszkolem!

Hej.

Ja od rana miałam trochę do załatwienia i aż mnie głowa z nerwów rozbolała. :-( Wczoraj przez te przedszkole,a dziś przez UP.
Poszłam po zaświadczenie,że jestem tam zarejestrowana i po wypełnienie druku do MOPSu. Pytam się babki,czy ma dla mnie jakąś ofertę pracy,więc dała mi skierowanie do jakiegoś biura - ale byłam szczęśliwa! Na dodatek,że to przy Zuzi przedszkolu by było!
Idę,a gościu mi mówi,że mnie nie przyjmie. Powód? Brak kwalifikacji. :baffled: Ale,jak ja ,kuuuuuuuuuuuuurde,mam te kwalifikacje zdobyć,jak tu nie chcą,bo za młoda i bez doświadczenia,a tam nie chcą,bo ma małe dziecko i pewnie ciągle będzie na zwolnieniach! :angry: A już miałam nadzieję,że się uda... Że będę miała jakąś pieczątkę na wniosku do przedszkola... :-( :-( :-(

Ola,Zuzia wczoraj też tak późno padła. :-p Ale to,chyba,z nadmiaru emocji,hehehe. ;-)

Dori,a kuku! :-) Czekamy na fotki Bruna! :tak:

reklama
Dzien dobry:-)
Agutka,Olka mam nadzieje ze wasze dziewczyny dostana sie do przedszkola:tak:.
Dzis koncze remont,jutro jeszcze umyje mebelki i koniec:-).Efekt po remoncie jest super ale najgorzej przezyc ten remont.
U nas tez jest super pogoda dzis cale przedpoludnie bylismy na spacerku,i co najwazniejsze Karol juz nie chce wozka,na dlugie spacery jeszcze bralismy go bo moj leniuszek w polowie drogi juz nie chcial isc.A teraz juz idzie sam cala drogie.
Milego dnia zycze wszystkim:-)

Do góry