reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry. ;-)

To "poszalałyście" z postami przez weekend! :szok: :baffled:

Ola,pewnie naciesza się mamą,więc jest wytłumaczona. :tak:

Tafi naciesza się pieskiem,więc tez wytłumaczona. :-p

A reszta? :confused:

dzien dobry:))
ja juz jestem,Agutka ja sie ciesze spokojem :))
tzn mam wolne od Oliwi:)

a tak to wszytko ok, Oliwka ciagle chodzi za babcia.

widze ze dziewczyny chyba odpoczywaly caly weekend...

ja sie witam tez, u nas bylo pieknie, slonecznie i spacerkowo wiec tak tylko zajrzalam z braku czasu;-)

teraz dopijam kawke i lecimy do lekarza a pozniej na zakupy bo Nikus nie ma pizamy i buciki jakies chcemy poszukac:tak:
a jak bylismy w sobote w disneyu i byla cala sciana w myszkach miki i mini, pluszaki, ubranka, normalnie tona wszystkiego to od razu pomyslalam o naszych zielonogorzankach:-D chyba juz zawsze mi sie bedziecie z mychami kojarzyc:-p

Ola ale masz dobrze;-) Oli pewnie przeszczesliwa:-)

tafi jak weekend i jak psiaczek?? czekamy na focie jakies:tak:

Martucha Oliwia pisluje babci zeby jej nie uciekla nigdzie:)

jedyny plus to to ze spi dalej u mnie, przewaznie rpzenosila sie do babci.
a jakos mi sie nie chce od srody wstawac o 5 rano zeby przechodzic do niej spac:)

Tafi jak piesek???
dobra ja uciekam bo koncze obiedek i o 14 do logopedy idziemy.

milego dnia

a jak bylismy w sobote w disneyu i byla cala sciana w myszkach miki i mini, pluszaki, ubranka, normalnie tona wszystkiego to od razu pomyslalam o naszych zielonogorzankach:-D chyba juz zawsze mi sie bedziecie z mychami kojarzyc:-p

Hahahahahahaha! Jejuuu,jak miło! :-D :-p :-D
Fajnie,że sobie o Nas pomyślałaś,hahaha. :-D ;-) :-D
Powodzonka u lekarza i na zakupach! ;-)

Ola,a Wam powodzonka u logopedy. :tak: :-)

Dzień doberek :happy2:

sobota u siostry
niedziela z siostrą u babci
dzieci w niebo wzięte a Kuba z natłoku wrażeń w nocy spać nie mógł :cool2:

u mnie od rana leje !!!!
i zaspaliśmy :-p

reklama
Dzien dobry:-)
Ja tak na chwileczke bo od dzis mam remoncik,sciany zdecydowalam sie tez odswiezyc,bracki dopiero jutro bedzie mi kladl podloge to dzis moge sobie spokojnie pomalowac.
Milego dzionka wszystkim zycze:-)

Do góry