reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam sie bo myszkowa juz mnie wysledzila:ninja2:
poczytam wieczorkiem bo mamy gosci:-)
milego dnia i slonca do ZG aby mala miki mogla pokorzystac z rowerka;-)

u mnie też szaro za oknem - jeszcze nie pada - jeszcze. Mam nadzieję, że deszczyk jednak nie nadejdzie.

Już nie czytam, już przestałam.

I padać zaczęło, tzn mży :-(

no i nadrobilam;-)

phatnas i jak badanie??

Agutka pojezdziliscie troche??

hejka czym jest play group?

to takie zajecia dla dzieciaczkow, sa codziennie, dzieci sie razem bawia, sa nadmuchiwane zjezdzalnie i pelno samochodzikow, rowerkow itd i daja tosty i sok do picia:-D:-p bardzo fajna rzecz i popularna tutaj-sa na kazdym osiedlu:tak:

fajne te zajęcia muszą być - szkoda, że u nas takich nie ma, no ale Oliś na szczęście do przedszkola chodzi :-)

Badanie:
raka nie mam :-)
wirus HPV obecny :-(
nadżerka obecna :-(
wycinki pobrano :-(
zemdlałam :-(
wycinki prześlą do analizy, za dwa tyg wyniki, które powiedzą o tym który to wirus HPV

ojej phantas:-(
a nadzerka ktorego stopnia??
musze poczytac o tym wirusie bo nawet nie slyszalam nigdy
ale glowka do gory, bedzie ok, jak to zawsze piszesz MUSI BYC;-)

to takie zajecia dla dzieciaczkow, sa codziennie, dzieci sie razem bawia, sa nadmuchiwane zjezdzalnie i pelno samochodzikow, rowerkow itd i daja tosty i sok do picia:-D:-p bardzo fajna rzecz i popularna tutaj-sa na kazdym osiedlu:tak:

u nas też jest coś takiego, tyle że nie codziennie, a raz w tygodniu- w środy, jest otwarte przedszkole dla dzieci do lat 4 :happy2: fajnie tam , Zosia lubi się bawic z tymi dzieciakami, a i ja się cieszę,że ktoś mówi do niej po holendersku:cool2: bo przynajmniej się już oswaja, choc, jak skończy 2 latka to obowiązkowo do przedszkola:-) więc od stycznia będzie chodzic:cool2:

phantasku bardzo mi przykro, trzymaj się kochana:-(

witam Was w ten piękny, słoneczny, sobotni poranek siedząc przed lapką z kubkiem kawki i śniadankiem

Już posprzątałam w kuchni, tzn opróżniłam jedną szafkę - tą na miejscu której będzie stała zmywarka. Czekam aż mi przywiozą :-)

P. wczoraj pojechał do domu. Zadzwoniła jego mama i powiedziała, że zmarł jej brat, a że jest sama to P pojechał do niej. Nie lubię takich sytuacji. Nie znałam go, P. mamę widziałam raz, nawet nie wiem jak się w takiej sytuacji zachować. Tym bardziej, że P rzadko go widział - raz na kilka lat.

reklama
Cześć słonecznie. :-D

Ja już mam umytą głowę,poodkurzane,kurze powycierane,okno w kuchni umyte,łazienka i kuchnia "wycacane" :-p,zupka została z wczoraj,więc pozostało tylko zebranie suchego prania i umycie podłóg. :-)

Phantas,wszystko będzie ok ze zdrowiem. :tak:

Marta,fajne te zajęcia. :-) U Nas,niestety,za wszystko trzeba płacić,jak dla mnie,kosmiczną cenę... :-( :wściekła/y:

Do góry