reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

u mnie dawca też nie płaci - w tamtym miesiącu wysłał pierwszy raz od 9 miesięcy 250 zł - a ma 450 zasądzone. Szkoda słów. Dobrze, że mam pracę.

reklama
Cześc mamuśki.Witam dopiero teraz....Jak ja was doskonale rozumiem.Mój eks też nie płaci"Renty miłości" i niestety musimy sobie jakoś radzic.Nawet kryminał niczego go nie nauczył-myśli,że dorosłe dzieci powietrzem żyją....

no ja tez dolaczam do tych co ex nie placi... ale wkoncu ten dlug i tak mu rosnie.. i kiedys panstwo sobie o nim przypomni, jego sprawa!!

Oliwka juz spi, bylysmy popoludniu na spacerku bo sie ladnie na dworze zrobilo.

Cześć wieczorem. :-)

My dziś pospacerowałyśmy sobie milutko,po powrocie do domku umyłyśmy okno w pokoju,a że spore jest to się trochę namachałyśmy. :-p Dobrze,że miałam pomoc Zuzi. :-D :tak:
A później skręciłysmy Mlodzince rowerek - "dorosły" - 12,5" :cool2:. :-D
G. po pracy jeszcze wyszalał się z Zuzinką,no i Ta padła od razu, "jak zabita". :-D ;-)
Jutro,jak pogoda dopisze,to wypróbujemy nowy sprzęt na dworku. :-D G. ma wolne,więc zapowiada się Rodzinny dzionek. :-)

W ogóle w ZG utworzyli "Okno życia". :tak: Dziś je widziałam... Aż mi dreszcze przeszły po całym ciele... Ech...

Ostatnia edycja:
Agutka a co to za 'OKNO ZYCIA"??

Zuzia pewnie ebdzie zachwycona rowerkiem:))

Oliwia czeka bo dosatnie od babci rower i juz postanowila ze maly odda Majce :)

Ola,Zuzia ten rowerek już dostała,jak się urodziła - po swojej starszej kuzynce. :tak: :-) I w końcu do niego dorosła. :-p :-D
A "Okno życia",to takie,w którym matka może zostawić swoje nowonarodzone dziecko,jeśli nie chce/nie może go wychowywać...
Jak chcesz,to tu poczytaj:

wiara.pl

A tu masz przykładowe zdjęcie. :tak: Pewnie widziałaś coś takiego w tv. :tak:

okno2.jpg

Aha to juz wiem o co chodziz tym Oknem.

Oliwia rowerek dosatnei w sobote, i w sumie to nie wiem czy czeka na babcie czy na ten rowerk:)
jeszcze tylko kask musimy kupic, ale to planuje znia isc do sklepu

No My też będziemy kupować kask i ochraniacze. :-D Muszę jeszcze dzwonka poszukać,bo gdzieś się w zabawkach zapodział,hehehe. ;-)

Ola,a później,za kilkanaście lat się Nasze Dziewczyny spotkają na jakimś kolarskim wyścigu,hahaha. :-D :-p

reklama
hey hi hello

mam leniwca :sorry2:

Ja mam już od dłuższego czasu, ale jakoś nie mam kiedy się wylenić - niestety wolę coś porobić niż się wściekać że mam bałagan :-:)-:)-(.

Okno życia - słyszałam o tym, w Łodzi nie ma. Mnie krew zalewa jak słyszę, że coś takiego istnieje - jak wiele innych rzeczy dotyczątych maluszków. Ech już się wkur...... jak pomyślałam o kilku sprawach

Mnie krew zalewa jak słyszę, że coś takiego istnieje
chodzi mi o to, że jak można decydować się na dzidzię skoro nie ma szans na to by pozostać z tym największym skarbem.

Do góry