reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Już jedna śrubka wyleciała. No nic taki żywot samochodu ;)
I tak każda zabawa zajmuje ich na 5 minut więc za chwilę będą psuć coś innego...

Ja się muszę zabrac za obiad. Dzisiaj będę robiła schab w sosie czosnkowo- serowym. I chcę to przygotować na obiad w sobotę gdy przyjeźdzają również rodzice Tomasza. Zobaczymy czy wyjdzie i czy w ogóle jest to zjadliwe... ;)

hello

Agutka nigdy nie pomyślałam o Zuzi że jest za gruba , przysięgam z ręką na sercu :-(

a Wy znów pyszności gotujecie :happy2:

ja jestem po badaniach z Bartkiem bo wczoraj przyszedł ze szkoły z ostrym bólem brzucha (nie pierwszy raz ):sorry2:

Basiu a kiedy beda wyniki??

ja umylam wlasnei okna do konca.
juz do swiat ich napewno nei myje, na dworze niezaciekawie ale nie pada dzis, wiec da sie przezyc.

obiad juz sie gotuje

ja mam tylko nadzieję że Agutka sie nie obraziła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

olka ja też już dzisiaj umyłam okna, a tak mi się nie chciało:eek::eek:

tafojka ja też robiłam to co ty jakis czas temu,ale to było z paczki KNORRA albo WINIARY POMYSŁ NA właśnie SCHAB W SOSIE CZOSNKOWO- SEROWYM, albo tylko SEROWYM i szczerze nie smakują mi za bardzo te POMYSŁY, czuc w tym że nie jest to samo co własnej roboty sos serowy, ja robie sosik serowy do brokułów z serka topionego:happy: mniam mniam:-)

basia a co z twoim synkiem??? od czego ten ból brzuszka? może ma jakieś kłopociki i to z nerwów go boli??

Natka mi na dzisiaj to tylko 3 okna zostaly, jakos nei moglam sie w ciagu tygodnia tygodnia sie za nie zabrac.

ja z POMYSLOW NA najbardziej lubie zapiekanki.
ten schab w sosie serowym robilam raz, ale i mojemu tacie i Oliwi to niesmakowalo wiec juz nie robie

dzień dobry.

U mnie w końcu świeci słoneczko - aż miło popatrzeć co się dzieje za oknami (no nie licząc tej budowy :-)).

Wiecie, że ja nie mam czasu na sprzątanie :-( Wracam do domu i oczywiście że sprzątam, jednak wciąż na raty :-( Marzy mi się dzionek w którym wejdę do wychuchanego domku. Wczoraj posprzątałam Oliwci pokój, i trochę w kuchni, dzisiaj planuję łazienkę i ubikację wysprzątać. Muszę poprzekładać rzeczy w kuchni, bo jednej szafki muszę się niestety pozbyć :-( W sumie to nie mam co narzekać bo przecież zmywarkę będę miała :-) :-) Ja nie wiem jak to moja mama robi, że najpierw pralka teraz zmywarka a jej mąż o niczym nie wie :-)

natka - Agutka na pewno się nie obraziła - może trochę poirytowała :-):-):-)

Phantas widac twoja mama ma jakies super sposoby ze jej maż o niczym nie wie:)

jejku u nas to słonka jeszcze nie ma... ale mam nadzieje ze lada dzien sie wkoncu pokaze.

reklama
No Karol spi to moge spokojnie wypic kawke:-).
A co do alimentow to od stycznia nie placi w ogole bo jest na zasilku dla bezrobotnych,a wiadomo komornik sciaga ile moze.Predzej tez bywalo ze nie placil ale wtedy jeszcze pracowal i komornik szybko sciagnol kase.Ale ciesze sie nawet z tych 100zl lepsze to niz nic.

Do góry