reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Justyś,nie dziękuję. ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Oby szybko weszły Jej w nawyk te nawyki żywieniowe.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Uciekam. ;-)
Miłego popołudnia!
Miłego popołudnia!
Ja na szczęście nie mam takiego problemu. W weekend gdy Oliwcia jest cały dzień w domu nie je za wiele, ale ja się tym nie przejmuję, bo gdy jest głodna to mówi - zdarzyło się że dwa razy o dokładkę prosiła
Ale na szczęście uwielbia warzywa :-) (marchewkę, buraczki, kalafiorka i szpinak - na punkcie szpinaku to ostatnio ma fioła :-) )
Ale na szczęście uwielbia warzywa :-) (marchewkę, buraczki, kalafiorka i szpinak - na punkcie szpinaku to ostatnio ma fioła :-) )
S
Ssaweczka
Gość
Witam wszystkich !!! Mialam pokazac moja corcie wiec oto i ona
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Ja z Karolem tez nie mam problemu je prawie wszystko z apetytem.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam i ja)
Agutka nie martw sie, Zuzi przejdzie ten etap buntu z jedzeniem, kazde dziecko to przechodzi.
moja jak nie chce jesc to jej nie zmuszam, a jak zglodnieje to sama mowi ze chce jesc i wtedy nadrabia)
Agutka nie martw sie, Zuzi przejdzie ten etap buntu z jedzeniem, kazde dziecko to przechodzi.
moja jak nie chce jesc to jej nie zmuszam, a jak zglodnieje to sama mowi ze chce jesc i wtedy nadrabia)
reklama
czesc dziewczynki
widze ze problem jedzeniowy agutka u Ciebie nie wiem czy Cie to pocieszy ale mat ze wszystko jedzacego dziecka zmienił mi się w tadzia niejadzia nie mam juz ochoty mu wymyślać bo skończy się na 2 kęsach
jakaś taka zrezygnowana jestem - dobija mnie wszystko- jestem zmęczona- mam tyle na głowie ze nie chce mi się robić nic
widze ze problem jedzeniowy agutka u Ciebie nie wiem czy Cie to pocieszy ale mat ze wszystko jedzacego dziecka zmienił mi się w tadzia niejadzia nie mam juz ochoty mu wymyślać bo skończy się na 2 kęsach
jakaś taka zrezygnowana jestem - dobija mnie wszystko- jestem zmęczona- mam tyle na głowie ze nie chce mi się robić nic