reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

U Nas właśnie też podobno moga być problemy z tym brakiem pracy... Ale kur*a,jak taki rodzic ma tę pracę znaleźć skoro nie ma z kim dziecka zostawić? :wściekła/y:

Domek wysprzątany na błysk. :-) Spaceru brak - pogoda przez cały dzień,a dokładnie od wczoraj,kijowa na maxa. :wściekła/y: Pizza się piecze,więc pozostało zrobienie tylko sosu czosnkowego,mniam!!! :-D :-) :-) :-)

reklama
Agutka jak amsz duzo tej pizzy to ja tez chetnie tam do was podjade:))

no fakt z ta praca to dziwne, bo co nib\y teraaz mamy pracowac a dzieci maja byc same w domu... chore!

ale my i tak sie nie damy i dziewczynki beda musialy chodzic do tego przedszkola ktore wybierzemy:))

u mnie pizza juz wszamana - choć jeszcze zostało ale moje dziecko sobie do szkoły pokuje i szczuje kolezanki:-D ostatnio często robię i wychodzi pycha--- naprawdę :tak: dziecię chwali ze lepsza niz z pizzerii
agutka - ja robe z tym co mam a najczęściej piczarki, cebulkę i kiełbaske krakowską podsmażam - sosik pomidorowy z koncentratu sama robię - doprawiam ziołami - dziś jeszcze całość sobie porem posypałam, zeby zaostrzyć smak:-p
natka, ola - wpadajcie

ja przedszkole to dopiero w przyszłym roku ale juz sie obawiam - z córą nie miałam problemów bo dyr była moją wychowawczynią z przedszkola:blink:

Bry wieczór. :-)

Ola,zapraszam! :-) Trochę została podjedzona,ale spokojnie jeszcze jutro na obiad zostanie. :-D :tak: :tak: :tak:
A co do przedszkola,to pewnie,że się nie damy! Wiadomka! ;-)

Kurde,wiecie co... Martwię się trochę,bo Zuzia niebardzo chce jeść zupki. :baffled: Kiedyś wcinała je tak,że aż się Jej uszka trzęsły... A teraz... Jedynie rosołek. :sorry2: Ale przecież musi jeść zupy,bo tam są warzywa... Witaminki,hm... :sorry2: :-(

Agutka amoze jej sie przejadly zupki??
u nas byl taki etap ze Oli nie chciala zupy, ale wczesniej nie wyobrazala sobie dnia bez zupy, w sumie to drugie danie sie dla niej nei liczylo.
no i ja sie nie dziwilam wcale ze jej sie znudzily wkoncu zupki, ale teraz znow sama przychodzi i pyta czy mamy zupe.
a warzywka przeciez mozesz Zuzi podawac winnej postaci, Oliwia lubi np warzywa z patelni. zreszta ona uwielbia je w kazdej postaci

reklama
Agutka ja mojej np czesto zamaist samych zmeiniaczkow do kotleta daje warzywa z patelni.
rybe tez czesto podaje z warzywami, albo po prostu gotuje jej ja razem zwarzywami.

Do góry