reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Heloł! :-D

A ja dopiero teraz,bo wcześniej musiałam iść coś załatwić. ;-) A rano malowałam łazienkę. :-p:laugh2: pół godziny mi to zajęło,hahaha. :-D :-D :-D :-p

Dziś na obiad spaghetti,a popołudniu zabieramy się za robienie
Martowej pizzy. :-p Kurde,drugi dzień u Nas leje! Deszcz na przemian z gradem! :wściekła/y: A wichura taka,że "łby ukręca"! :wściekła/y:

reklama
Agutka to mamy dzis to samo na obiad:))

pogoda u nas tez paskudna,chociaz teraz przestalo padac.

Basiu dobrze ze ex cos robi. wkoncu czasem do czegos moze sie przydac

hej babeczki

widzę ze normalnie remontowo wszędzie - czy ja tez mam cosik pomalować:dry:
agutka - w sznie tez paskudnie:dry:ale jeszcze troszke - w przyszłym tygodniu ma być ładnie:tak: ja dzis tez mam w planach pizze:-p juz mi slinka cieknie
basia widzę ze trzeba się rozwiezc zeby m się wziął do roboty -moze jeszcze chce wrócić, odkrył jak ważni dla niego jesteście, zmienił się :-D:confused:
ola, marta, majuś:-)
tafi - Ty widzialam ze jestes - jak imprezka i spotkanie rodziców no i remont pokazuj:tak:

ja isę cieszę spokojem, błogim spokojem ale zaraz po mojego malego wariata jadę

Basiu,właśnie! Ex łaski nie robi,haha. :-D :-p

Ola,a sama robisz,czy taki z torebki? :-p Jak sama,to poproszę o jakiś fajny przepisik. ;-)

Hana,a co tam dobrego na nią położysz? :cool2: :-D
A co do ładnej pogody,to już się doczekać nie mogę!!!

Ostatnia edycja:
Agutka od spagetti to u mnie jest moj tata, on robi wszytko sam, przepyszne jest.

weekend podobno ma byc juz ladny, ja sie ciesze bow sobote juz mama wraca. Oliwka nie moze sie doczekac.

Ojej! A mamcia to już na stałe wraca tak? Ale Oliwia będzie miała radochę! :-)

Ola,to poproś tatę o przepis. :tak: Bo mi te z torebki już się nudzą. :baffled:

A może któraś z
Dziewczyn ma jakiś dobry przepis na spaghetti,co? :-D ;-)

Agutka mojej mamie narazie sie konczy urlop bezplatny i 1 kwietnia wraca do pracy.
kolejnego urlopu narazie nie dosatnie bo jedna jej koelzanka zpracy jest po szpitalu, i teraz czesto chodzi an badania i bierze sporo wolnego. wiec musieli by kogos dodatkowo przyjac.

a Oliwka pewnie ebdzie zachwycona bo bardzo teskni za babcia.

Agutka ja wiem ze moj tata daje tam pomidorki, papryki, napewno koncentrat pomidorowy,a co do przypraw to nie mam zielonego pojecia.
a no i miesko,chociaz robi tez z kielbasa i tez jest dobre.

a takiego z torebki to ja jeszcze nie jadlam.

dziewczyny wypisywalyscie juz podania do przedszkoli??
ja rok temu oddawalam i nawet danych exa nie musialam wpisywac.
a teraz to bylo pytanie czy ktores z rodzicow ma ograniczone badz odebrane prawa, i do tego na potwierdzenie jest potrzebny wyrok sadu.
mam nadzieje ze inne przedszkola se odpuszcza takie pytania

Ola,ja Ci powiem,że na necie widziałam przykład pisma,które u Nas się wypełnia i było właśnie napisane w nim też o tych odebranych/ograniczonych prawach. No i trzeba to potwierdzić wyrokiem sądowym. :tak:
U Nas "akcja" dopiero 1. kwietnia się zaczyna. Już się boję tych kolejek... :sorry2:

reklama
u nas tez ogolnei pierwszego kwietnai, tylko jedno przedszkole ma wczesniej.
z jednego to sobie z neta sciaglam wniosek i tam nie ma takich pytan.
dlatego sie zdziwilam.
w zeszlym roku w zadnym tego nie bylo.

Agutka a do ilu przedszkoli oddajesz podania??

Do góry