reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam i ja.Czechow skąd ja to znam u mnie to już bunt czterolatka.Dzień zaczyna się od krzyków,bo Julka nie chce jeśc i zaczyna uciekac pod stół z krzykiem a potem to krzyki byle czego - to nie będzie się bawic to mamy się na nią nie patrzec to mamy tego czy tego nie mówic i tak przez cały dzień.Małpiszon ma swoje zdanie i trzyma się go twardo

reklama
aga dzieki za info o tych tabletkach, napewno jutro kupie bo juz normalnie padam, dzis tez jestem zmeczona mega:dry:dopiero wrocilismy do domu
a jutro kolejny ciezki dzien mnie czeka:baffled:

czesc ja tez juz zmeczona,najlepiej poszlabym spac
a tu jeszcze mam chrzesnego,aske z mala
tyle,ze oli jakdla kolacje zrobilam ta zapiekanke
Prosta zapiekanka ziemniaczana - cincin.cc - witaj w krainie inspiracji smaku
nast razem zrobie Natki tylko brokuly musze gdzies kupic?
a jeszcze musze przepisac i pouczyc sie angielskiego z ostatniej lekcji
jakby nie ta zapiekanka bylabym po nauce
ale powiem,ze smaczna byla
ide sobie zrobic kawe,bo zaraz usne
choc jak wypije kawe moze byc tak samo

tabletki kupilam za 16 zl,ale podobno to tania apteka
i jeszcze Oli kupilam Multi sanostol (syrop)-witaminki

ma ktos do pozyczenia troche świezej mysli do nauki??????:-D;-):tak:

Ostatnia edycja:
ja wkoncu dotarlam, a ze mam skleroze to tabletek sobie nie kupilam.ale juz mam zapisane w telefonie przypomnienie.
a przechodzac obok apteki to myslalam o tym ze mam cos kupic...

Oliwka ostatnio solidnie przystopowala z buntem. ogolnie jak jestesmy same w domu to jest super.
czasem ma jakies akcje, no ale coz kazdy moze miec zly dzien.

Niko też ostatnio trochę przystepował i w ogole to mnie nastraszyłyście bo myślałam że jest tylko bunt dwulatka i to już za nami a tu widzę ze trzylatki i czterolatki tez przechodzą takie okresy:szok:;-)

ehhhhhh:sorry2:

Martucha spokojnie moja ma teraz 3 i troche latwiej sie znia dogadac niz rok temu.
no aleczasem totrzeba cos 100 razy powtarzac zeby do niej dotralo.
ja troche wyluzowalam bo im bardziej ja sie wkurzalam i irytowalo mnie czasem zachowanie Oliwi tymbardziej dawala popalic.

Ola zauwazylam u nas to samo, dlatego teraz czesto olewam sprawe i widze ze mlody odpuszcza...chyba faktycznie wiekszosc rzeczy to na pokaz robi a jakies glupie wybryki pojawiaja sie jak sie popisuje, np jak ktos nas odwiedzi to rzuca zabawkami, bije mnie i w ogole czasem go wtedy nie poznaje:dry::baffled:

moja przestaje sie popisywac jak nie zwarac sie na nia uwagi.
nie ma publicznosci... nie ma wystepu.

i ja wole to moje spokojniejsze dziecko:))
... a najbardziej jest kochana kiedy spi:))

reklama
haha ja tez, no teraz kocham go najbardziej:-Dale jak za dlugo spi to mam tak ze za nim tesknie i chcialabym juz go poprzytulac:-)

wciagnelam sie w you can dance, nie wiedzialam ze juz nowa edycja jest:sorry2:

Do góry