reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja też jestem. :-)

Zuzia śpi,a ja musiałam z Nią chwilę poleżeć,bo mnie tak jajniki napierniczały,że się ruszyć nie mogłam. :baffled: I się wgramoliłam Zuzi do wyrka. :-D Ale była zdziwiona,a zarazem jaka szczęśliwa! :-D

Marta,na pewno wszystko wyjdzie dobrze! Na pewno! :tak: :tak: :tak:

a no ja jestem, piwko sobie piję i w ogóle na razie jest ok :)))
W końcu piątkowy wieczór :)

Kiedyś to się po knajpach szlajało ... i tak to wszystko dziwnie wyglądało, ale teraz gdy ma się dzieci, rodzinę, prawdziwą rodzinę to nawet nie wspominam, dopiero teraz gdy piszę o piątkowym wieczorze hehe

Jutro Dzień Walentajns :)
Kurde nigdy nie obchodziłam tego święta i jakiegoś halo nie będę z tego robiła, ale karteczkę kupiłam :p

a Wy macie jakieś pomysły?

dzieki dziewczyny za wsparcie, oby przetrwac ten tydzien i juz to miec za soba.

ja wczoraj tez wypilam na wieczor piwko, wpadla do mnie kumpela i posiedzialysmy, pogadalysmy i bylo juz troche lepiej:tak:

co do walentynek to ja planuje romantyczna kolacje i winko no i moze jakis film:-pw samotnosci oczywiscie ale juz sie przyzwyczailam bo to moje 3 "samotne walentynki" mimo w poprzednich dwoch latach nie bylam samotna:sorry2:
takze dla mnie dzien jak codzien;-) poza tym ze robimy z Nikusiem muffinki ale my zawsze cos weekendowo pieczemy i zanosimy w niedziele na obiad u rodzicow.

agutka wiosny nie ma bo ja zamowilam snieg dla calego naszego wojewodztwa:-D
a powaznie to ja tez chce juz wiosne(co widac w suwaczku) ale kilka dni ze sniegiem mi nie przeszkadza, przynajmniej dziecko sie cieszy:-D
a jak wam wkleje mojego balwana(ma sie te zdolnosci plastyczne) to tez sie zrobi wesolo:sorry2::-D:-D

reklama
dobry wieczór

ja już wykąpana, pachnąca moimi ulubionymi perfumami, za chwilę zacznę się szykować bo na kolację idziemy, na razie siedzę na kanapie i popijam drinka, Oliwcia u babci dziś nocuje..... Dostałam piękne róże a ja kupiłam mu portfel. :-)

zakochana......

Do góry