reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc Agutka:))

TE KOLOROWANKI SUPER SA:)
OLIWI SIE NAJBARDZIEJ PODOBA TO ZE NIGDZIE POZA KONTURY RYSKUNKU NIE WYJEZDZA:)

A JAK ZUZIA SIE CZUJE??

Hej Ola. ;-)

Zuzia jest mega zdziwiona,że farb Jej nie wystawiam tylko samą wodę,pędzel i kolorowankę,a kolor na niej i tak się pojawia. :szok: :sorry2: :-D ;-)
Zuzia miała 2 dni katarek,kilka razy kaszlnęła,ale już jest cacy. :-)
A powiedz mi,ile miała Oliwcia,jak jej przebijałaś uszka? Bo Zuzia miała coś koło 10 miesięcy. :tak: :-) A dzis moja Kuzynka mi powiedziała,że wczoraj przebili uszka Julce,która ma dopiero 3,5 miesiąca. :sorry2: ;-) I mnie trochę zaskoczyła. :-p

wiesz co Oliwka w lutym miala roczek a w okolicy maja przebite uszka.

a jak dla mnie to Julcia troche malutka jest, ale tak tez przebijaja.

co do farbek to Oliwi ostatnio mega przyjemnosc sprawila skarbonka do malowania i talerz:)
fajna zabawa z tym jest i przynajmniej na troche zajmuje dziecko.

kurde zamowilam na allegro foremki do ciastek, dzis mija 3 tyg a foremek nie ma.
ale jestem wkurzona, uznalam ze poczekam do piatku,a pozniej wystawiam negatywny komentarz.

Uuuuu. :baffled: A sprzedający nic się nie odzywa? :dry: Takie zwykłe foremki,czy coś specjalnego? ;-)
Ja właśnie widziałam te Twoje fotki na n-k,jak Oliwka maluje skarbonkę i się zastanawiałam,gdzie w ZG kupię taką. :-p

troche mnie nie bylo bo mama wpadla ze swiezym pieczywkiem i ciastem drozdzowym, takze zdaylysmy jeszcze wypic herbatke;-)

no to jestem w szoku co do tych kolorowanek bo na allegro jak wpisalam wodne kolorowanki to wyskoczyly jakies za min 35zł, ale to do wielorazowego uzytku to moze dlatego takie drogie.
w takim razie zajrze do ksiegarni i intermarche:-)

z tym przebijaniem uszek to sie nie wypowiadam bo my nie przebijalismy:-D;-)
i nie wiem co kiedy i jak ale wydaje mi sie ze 3 miesiace to malo, chyba tak z pol roku minimum:confused:

Olka wspolczuje, ja nie mialam na szczescie takiej sytuacji na allegr, a wplacilas pieniadze??

Agutka kupilam foremki do ciastek w ksztalcie misia i rogalika, Oli lubi mi pomagac przy wypiekach, wiec miala byc radoche:)
a ostatniego meial od sprzedajacego dostalam w piatek.

a co do skarbonki to napewno dostaniesz na allegro
http://http://www.allegro.pl/item544003945_aldo_skarbonka_ceramiczna_do_pomalowania_farby.html

ale ja kupilam dokladnie taka sama w sklepie wszystko po 5 zl, wiec radze sie tam rozejrzec:)

na allegro przeginaja z ta cena.

aha, w SMYKU tez takie widzialam

Ola,ja właśnie oglądałam na allegro takie skarbonki i też doszłam do wniosku,że najpierw się u Nas po sklepach rozejrzę. :tak: ;-) Bo allegro to lubi częęęęęsto przesadzać z cenami. :dry:

Cześć
STALówko. :cool2: :-p :-p :-p :-D :-D ;-)

troche mnie nie bylo bo mama wpadla ze swiezym pieczywkiem i ciastem drozdzowym, takze zdaylysmy jeszcze wypic herbatke;-)

no to jestem w szoku co do tych kolorowanek bo na allegro jak wpisalam wodne kolorowanki to wyskoczyly jakies za min 35zł, ale to do wielorazowego uzytku to moze dlatego takie drogie.
w takim razie zajrze do ksiegarni i intermarche:-)

z tym przebijaniem uszek to sie nie wypowiadam bo my nie przebijalismy:-D;-)
i nie wiem co kiedy i jak ale wydaje mi sie ze 3 miesiace to malo, chyba tak z pol roku minimum:confused:

Olka wspolczuje, ja nie mialam na szczescie takiej sytuacji na allegr, a wplacilas pieniadze??
no wlasnie wplacalam tego samego dnia.
i odp ze kasa doszla dostalam.
pozniej nawet dostalam info o wysylce towaru, tylko nie dotarl...

a na allegro znajdziesz tez kolorowanki wodne za jakies 7 zl, mi an poczatku tez tylko te drogie wyskoczyly.

ja zawsze na poczatku wole sie wsklepie rozjerzec, bo tak jak np ze skarbonka to w ich cenie na allegro mozna kupic kilka w sklepie

reklama
Do góry