reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc Agutka:)
jak sie czuje Zuzia??

my juz po spacerku, wstapilysmy do ksiegarni i kupilysmy wodne kolorowanki, fajna sprawa:)
pokolorowalysmy kilka obrazkow i mloda oglada bajke, aja mam czas na popoludniowa kawke

reklama
my juz wrocilismy od kumpeli, bylo super teraz chyba czesciej bedziemy ja nachodzic:-D

olka wy juz po spacerku?? a z tymi wodnymi kolorowankami to tez musze pomyslec, ciekawe czy zajelyby mojego smyka

lece jeszcze zrobic mala kawke

Martucha my dosc szybki spacerek zaliczylysmy bo na dworze sie okazalo zewcale nie ma tak cieplo,jak wracalysmy to przez chwilke nawet deszcz padal.
wogole to na dluzszy musze brac wozek astrasznie mi sie nie chce...

a co do tych kolorowanek, to Oliwke bardzo zainteresowaly.
ja dzis zauwzylam je na allegro ale wolala zobaczyc czyw ksiegarni tez takie dostane i byly.

Oliwka wybrala sobie taka z pojazdami i kucyki pony:)

Ostatnia edycja:
dobry wieczór:cool:

jest tu ktoś?:-)

pozdrawiam
ja juz ulokowalam się w łozeczku--- sama z lapikiem- bez małza:-(

ale dzis już mi lepiej:tak:

czesc.
moze dzis bedzie lepsza frekwencja, w koncu srodek tygodnia;-)

Olka a ile placilyscie za te kolorowanki?

reklama
dzien dobry:)

Martucha te zwylke, Oliwka ma np z pojazdami kosztowaly 4 zl, wiec nie tak duzo.
a z Pony kosztuja 7zl, ale sa duzo fajniejsze.
sa tez z innych bajek

Do góry