reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Ollka a jak tam się chowa mała Maja?
ogolnie to bardzo dobrze
fajna jest i bardzo spokojna.
Oliwka najchetniej codziennie by do niej jezdzila, juz nei moze sie doczeka az bedzie sie mogla znia bawic.
zaraz postaram sie wkleic jakas fotke
K
konto usuniete
Gość
ja tez jakos od rana nie moge sie za nic wziasc
z kasa tez u nas krucho chociaz ostatnio wyslal troche tyle zedlugi i ciagle te badania i juz po $$$ nie ma sladu
phantas dawaj przepisy na sosy, ja uwielbiam czosnkowy ale nie umiem zrobic
z kasa tez u nas krucho chociaz ostatnio wyslal troche tyle zedlugi i ciagle te badania i juz po $$$ nie ma sladu
phantas dawaj przepisy na sosy, ja uwielbiam czosnkowy ale nie umiem zrobic
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
u nas bez alimentow tez ciezko, cholera wystrzelilabym tych szanowynych tatusiow w kosmos.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ollka ale ona już duża, sliczna dziewczynka
tatusiowie, alimenty
dzieki:-d
Dzien dobry,u nas zimno,mrozno i snieznie,ale musze isc do sklepu
ostatnio moj synek daje mi w kosc wieczorem jak ma isc spac za cholerke niechce zasnac,placze(krzyczy)do 22;30 i ze zmeczenia zasypia:-(wczoraj juz normalnie nie wytrzymalam i tez sie poryczalam bo ile mozna....niewiem co mu sie dzieje w dzien tylko go poloze do lozeczka i spi,a wieczorem masakra
Olka ale Maja ma wlosowfajniutka jest
ostatnio moj synek daje mi w kosc wieczorem jak ma isc spac za cholerke niechce zasnac,placze(krzyczy)do 22;30 i ze zmeczenia zasypia:-(wczoraj juz normalnie nie wytrzymalam i tez sie poryczalam bo ile mozna....niewiem co mu sie dzieje w dzien tylko go poloze do lozeczka i spi,a wieczorem masakra
Olka ale Maja ma wlosowfajniutka jest
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
natka - czemu się denerwowałaś? zosia chora? - chyba nie...
hana niewiem, ma kaszel,wczoraj doszło do tego troszke smarków a do tego idą jej ząbki, jeszcze wczoraj myślałam że ma 4 ząbki, ale ma 8
zawsze jak jej sprawdzałam czy ma następne ząbki to patrzyłam obok jedynek,a wczoraj wypatrzyłam że ma na samym koncu ząbka na dole i do góry chyba trójka i czwórka i dzisiaj rano po drugiej stronie ostatni ząbek wyszedł...