reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam

pizza wyszła przepyszna, zrobiłam z szynka, salami, pieczarkami i cebulą. Sos oczywiście czosnkowy i pomidorowy (sosy do pizzy to ja dobre robię mimo, że pizzy do tej pory nie robiłam, to sposób na sosiki znam już kilka lat ).

Oliwcia wciąż u dziadków. Laurki więc nie będzie, na nic nie mam pomysłu, więc tylko kwiatki kupię i tyle.

majuś
- nie pamiętam jak tam u Ciebie finansowo i czy pracujesz, bo jeśli nie to nawet nie wiem jak Ty dajesz sobie radę, ale jeśli pracujesz to bezpieczniej będzie, jeśli nie będziesz w swój budżet wliczała alimenty.

witam.
moja Oliwcia juz dzwonila do babci, laurke i kalendarzem wyslala w zeszlym tyg.

MAJUS ROZUMEIM CIE Z Y\TYM BARKIEM ALIMENTOW.
A POWIEDZ MI TY DOSTJAESZ JAKIES ZASLIKI??

Martucha ja mam nadzieje ze wyniki badan beda dobre.

Ostatnia edycja:
a ja pędzę prasować i sprzątać, bo od rana nic nie robiłam ;)
Dzisiaj w ogóle pospałam do 8.40 (z przerwą gdy chłopaki wychodziły do szkoły i pracy), bo Maluchy wtedy zaczęły pukać do mych drzwi ;)
Dobrze, ze minęły czasy wstawania o 5 :sorry:

dzien dobry:-)

mojego choroba zmogła na dywanie:sorry: spi juz jakies 30 min...... coś dzis znowu gorzej się czuje....

tafi - tez mam duzo do roboty a nic mi sie nie chce...

moj malz wczoraj tez robil pizze ale wg innego przepisu i troszku mu nie wychodzila - kupil sprzet do robienia chleba i mozna tam ciasto zarabiać - no i zarabiał ponad 2h:confused2: bo najpierw rzadzizna wyszła:sorry:--------- i najgorzej ze nie pozwolil mi palcem dotknąć.............. a pizza?------- jadalo się lepsze ale on taaaak isę starał:-D:laugh2:

tymczasem

oj ja tez mam sporo do zrobienia i dotego mega lenia.

jedny co zrobilam to zupe pomidorowa, bo z wczorajszego zurku to nic nie zostalo bo moj braciszek wzial na wynos:)

moj malz wczoraj tez robil pizze ale wg innego przepisu i troszku mu nie wychodzila - kupil sprzet do robienia chleba i mozna tam ciasto zarabiać - no i zarabiał ponad 2h:confused2: bo najpierw rzadzizna wyszła:sorry:--------- i najgorzej ze nie pozwolil mi palcem dotknąć.............. a pizza?------- jadalo się lepsze ale on taaaak isę starał:-D:laugh2:

uparciuch :)

reklama
cześc, mała śpi, rozmowa z babcia na skypie już zaliczona,a ja jestem padnięta i wykończona, poszłam spac o 24,a przed pierwszą Zosia się obudziła z płaczem i nie mogłam jej uspokoic:-(potem juz nie mogłam zasnąc bo sie denerwowałam:baffled:

Do góry