reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
:-Dczesc
a ja weszlam sie przywitac
chyba dla wiekszosci dziewczyn jeszcze Świeta
choc i ja sie troche tak czuje jakby dzis jeszcze swieta byly hihi
choc dzis mialam goraca randke z żelazkiem
ide Oli kolacje zrobic

Dziewczyny gdzie Wy jestescie?????

Witam wieczorkiem:-)
Basiu ja też mam katar... mój syncio miał ostatnio i mu przeszło a teraz ja. :baffled:

słuchajcie dzisiaj miałam od swojego meża taki esemes że aż mnie w ziemie wbił. Ponieważ dał mi prezent na świeta tusz do rzęs. Napisał ze moje oczy są warte tego tuszu no i ze wygladam pewnie nieziemsko:szok: no i ze jeszcze mi cos kupi.:confused:

wiecie co? on gra wariata czy co?

A co u was

reklama
witam po swietach.
siwta minely spokojnie, najwazniejsze ze Oliwka naprawde zadowolona:)

nieproszonych gosci nawet sie nie spodziewalam:)

mloda dzis spi z babcia wiec sobie moge troche posiedziec.

Do góry