reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc Hana:)

tafojka dobranoc no i mam nadzieje ze wsatniesz wypoczeta:))

Majus z tego co pamietam jest na odwyku od komputera, bo sie popsul:)

a Mama Julci faktycznie znow dlugo sie nie odzywa...

Niunia fryzurka fajna:)
mam nadzieje ze twoje zdjecie przed ta impreza firmowa zobaczymy:)

reklama
dobranoc tym co się udają na spoczynek
i ja chyba tak uczynię
pikantnych snów równiez zycze:-p
.......... a ja jakoś ich ostatnio nie mam:dry: a chciałabym:dry:
co zrobić??????????????????:-D

Oj zobaczycie napewno;-)nie wiem czy zdarze wrzucic przed ale w niedziele napewno wstawie fotki:tak:i tak sie zastanawiam czy nie zrobic sobie czerwonych pasemek do tej fryzurki:-p

Cześc kochane mamuśki.Przepraszam,że się nie odzywam tak długo,ale niestety mam problemy z netem...włśnie 2 dni temu założyli mi telefon stacjonarny i za 2- 3 tygodne podłączą mi internet bo narazie korzysam z radiwego, a z tym mam problemy...słaby zasięg a w związsku z tym nie awsze moge do was zaglądac.Bardzo mi was brakuje i mam nadzieję,że niedługo nadrobięzaległości i będę w stanie z wami pogadac a bardzo mi brakujetych pogaduszek

Heloł. :-)

Ja tylko na chwilkę (się pochwalić :-p),bo G. w pracy,a ja mam pełno sprzątania. :sorry2:

img0050zp9.jpg

Miłego dzionka! :-)

Witam

Agutka wow jakie foto z rana :-), bardzo ładna rączka ;-).

niunia a bierzesz jakieś witaminki, bo może warto wzmocnić troszkę włosy od środka jak tak wypadają. Choć po ciąży to normalne, bo w ciąży ma się ich zawsze więcej ze względu na pracę hormonów, wszystkie nie powinny wypaść ;-). A fryzurka ładna, tylko ja bym chyba nie dała jej rady układać :blink:.

mamoJulci witaj i czekamy na net

BasiaJ i jak Kuba ?

dzień dobry.
no Agutka jaki pierścień:rofl2:
gratki:-D

a reszta gdzie? wstawac śpioszki:dry:
dzisiaj mała spadła z łóżka... oczywiscie M mi ją zostawił a sam poszedł sie szykowac do pracy. ja spalam a za chwilke bylo słychac BUMMM... ale wysoko nie bylo i spadła na dywan:wściekła/y: :angry: :wściekła/y:

reklama
Agutka gratuluję.

Dzień dobry :)
Pospałam do 6.30 a potem jak Fiodor już wyszedł do szkoły to kimałam do 8 :) i tylko słyszałam z pokoju Maluchów "mama, mama"

Ktoś w końcu do mnie wraca, ale dopiero wieczorem, nieważne już o której ważne, że dziś.

Jutro z kolei odbieramy część mebelków Fiodora, będą chłopaki skręcać, my mamy niby malować kuchnie albo przedpokój, ale jakoś mi się to nie widzi w ten weekend:dry:

mamo Julci witamy i czekamy na Ciebie:tak:

natka dobrze, że nic się nie stało Zosience:tak:

Niunia ma rację J@god@ mnie po 3 miesiącach wychodziły już tak że byłam przyłysawa z przodu głowy, wzięłam się za siebie, zażywałam witaminki a przede wszystkim vitapil to mi przyjaciółka doradziła i trwało to jakieś 3 miesiące, ale problemy zniknęły, włosy zaczęły odrastać i jeszcze teraz co jakiś czas te tabletki sobie zażywam :tak:

Do góry