reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam wszystkich serdecznie...

No właśnie znów Was nawiedzam :-D:-D:-D:-D... Ale jest good...

niunia12a - z tym pytaniem to tak jakbyś się pytała dziecku czy chce cukierka a potem nie chciała dać... :-):-):-):-) nu nu nu nu

reklama
czesc babeczki
jakoś nie mam czasu zbytnio i troszke mi Was brakuje ale staram się czytać

basienki obie!!!! wszystkiego najlepszego z okazji imieninek:tak:
i od razu nasuwa mi się myśl - basiaJ - Ty lodziaro - smaka narobiłaś...

Tafi - widze ze Ty jakies zmęczenie materiału masz - ale oby do nowego roku - bo z nim lepsze nastawienie:tak:

phantas - tajemnicza:blink: i nic nie zdradzisz????

niunia - fryz fajny - oby taki wyszedł

agutka - wow gratuluję - ciągle mnie zaskakujesz tymi suwaczkami ale ciesze isę Waszym szczęsciem

natka - jak najbardziej oswajaj z nocnikiem a nawet z samą muszlą klozetową--- ja swojego wysadzalam jak zaczął siedzec - ale pieluchy jeszcze isę nie pozbyliśmy - ale siii wola czasami często jak chory na przerost prostaty:dry:

ola -powodzenia na allegro

cara - czemu to praca Cie denerwuje -? - trzeba zmienić nastawienie:tak:

całą resztę grąco pozdrawiam

cześć Hanuś, no brak nam tu Ciebie, ale rozumiemy;-)

Ja mam nadzieje, ze ten kryzysik zniknie jak Tomasz przyjedzie:-)

niunia fryzurka fajna:tak::tak::tak:
Oby Ci wyszło tak jak chcesza czy Ty przypadkiem nie masz długich włosów?

w ogóle to nas mama Julci zaniedbuje i majus coś się nie pokazuje:confused:

taka fryzurka to najlepiej wygląda na drugi dzień bo po myciu za chiny tak nie ułozysz bo włosy są za puszyste :-p

No Basiu tylko moje wlosy sa tak zniszczone po porodzie ze masakra,wylatuja garsciami i myc to najlepiej co dzinnie:baffled:tragedia:-(kiedys juz mialam krotkie wlosy,troche podobne do tych i byly latwiejsze w ukadaniu niz te co mam teraz;-)ale jak mi spieprzy ta fryzure to ja rozwale:crazy:

będę uciekała, bo obiecałam sobie, że o 23 pójdę spać by być wypoczętą :)
No i czas na mnie nadszedł ;)
Dobrej nocy wszystkim życzę. Kolorowo pikantnych snów też :-p:-)

reklama
Do góry