reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
uciekaj ja uspac:))

a moaj w dzien jzu lepeij, daje sie namowic do chodzenia bez pampersa.
na spacery i na noc dalej w pampku, wiem ze jest duza,a le nei chce jej zmuszac do niczego.
to akurta dla neij ciezka sparawa:)

a co do spanaio to moja przez pierwszy rok ciezko bylo polozyc spac.
usypialam ja po 40minut i spala 20 minut.
przez pierwsze pol roku mialam pobudki o 5.15, wiec wiem ze czasem to wsyztko jest meczace.
moja teraz wczesnie zasypia jak nie spi w dzien.

uwierz mize nawet nie zdazysz zauwazyc kiedy Zoska podrosnie:)
czas naprawde szybko leci.

hahaha latwo powiedziec trudniej zrobic... z tym powrotem to tak, ale zobaczymy kiedy :baffled: a dzis po sprawdzeniu kilku "drobnych" faktow okazuje sie, ze nie bedzie to az takie proste...
wszyscy spia, a ja standardowo (no moze nie do konca bo drugi dzien do pracy nie dotarlam) spac nie moge - milion mysli... i jeszcze zatoki mnie bola - ale to chyba jola nas zarazila - dobrze ze jej przechodzi :tak:
chyba sie jutro za porzadki wezme... :-p

reklama
Do góry