reklama
tato
Zadomowiona(y)
Ja się zgłaszam na ochotnika do prasowania... Paczki proszę przesyłać pocztą... ;-)
:--( Smutno... właśnie żona ma opis, że Billuś taki bardzoooo fajny jamnik miał jakiś wypadek... Buuuu smutno... :---(
a dlaczego Ty nie jesteś z żoną tylko tu się smucisz??
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
o czesc Agutka)
pewnei zdziwila cie ilosc osob na forum)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
o czesc Agutka)
Ogromnie mnie zdziwiła! :-) Już nie wspomnę o ilości postów. Się trochę naszukałam swojego ostatniego.
tato - bardzo długa historia... ze względu na Nasze spięcia i nie porozumienia wyprowadziłem się o czym z żoną rozmawialiśmy wcześniej... (nie czyt. zostawiłem rodzinę)... są jeszcze inne powody, ale to nie miejsce by je przytaczać, bo że tak powiem osobiste to sprawy... i teraz staram się, aby wszystko wróciło do normy, czyli abyśmy zamieszkali we wspólnym mieszkaniu... tylko My we troje... z Naszą 7-miesięczną córką Nicole... tylko na razie nic z tego nie wychodzi... raz idzie wszystko dobrze, potem znów wszystko spieprzę... potem znów idzie dobrze i znów źle.. i tak cały czas... ostatnio stwierdziła, że nie chce ze mną rozmawiać i widzieć... i staram się nie być w gorącej wodzie kąpanym i czekam, aż może coś się zmieni... jej podejście.. bo Ja dużo przemyślałem przez ten czas i wiem jakie błędy popełniłem...
Tak o to moja cała historia... I szczerze nie wiem co zrobić dalej, by było dobrze..
Tak o to moja cała historia... I szczerze nie wiem co zrobić dalej, by było dobrze..
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Ogromnie mnie zdziwiła! :-) Już nie wspomnę o ilości postów. Się trochę naszukałam swojego ostatniego.
ale pewnie milo sie szukalo tego posta
normalnie bb sie rozkreca:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dobra ja sie juz zegnam
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
agutkaZG: jakbym ja zaczął szukac mojego ostatniego to by nocy nie starczyło
Zaniedbujesz nas.
ale pewnie milo sie szukalo tego posta
normalnie bb sie rozkreca:-)
Pewnie,że miło! Oby tak częściej! :-) :-) :-)
dobra ja sie juz zegnam
dobranoc wszystkim
Dobranoc Ola. :-) Buzi dla Oliwci! :-)
reklama