reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

J@god@ no nie do końca to wyglądało tak jak napisałaś... Ale już mniejsza z tym... :nerd::nerd::nerd:

Nie wiem dlaczego, ale jak na chwile obecną żaden z adminów się nie odezwał... Cóż muszę zadziałać inaczej odnośnie Naszego radia internetowego... :happy2::happy2::happy2:

a o co chodzi z tym radiem internetowym??

reklama
No więc padła inicjatywa z mojej strony.. Że forum jest... Wszystko jest... Ale można by do tego wszystkiego dołożyć radio internetowe... Muzyka non stop... Do tego audycje tematyczne... Życzenia pozdrowienia... Czego dusza zapragnie... A dla mamusiek, tatusiów i dzieci myślę, że fajnie by było serwować po forum słuchając przy tym Radia BabyBoom... :-):-):-) No i oczywiście to nie jest aż taka trudna sprawa...

NickPain: no jak dla mnie pomysł słaby ale rzeczywiście powinieneś się skontaktować z adminami może im sie spodoba

tato (dziwnie tak trochę pisać, bo czuję się jakbym mówił do swojego taty :-D:-D:-D) - zgodzę się z Tobą, ale to ma być raczej taki dodatek rozrywkowy... ale mniejsza z tym, zobaczymy co z tego wyjdzie o ile będzie taka zgoda... :tak: i dzięki za rady...

witam kochani

jaki tutaj dzisiaj ruuuuuuuuch:tak: normalnie jak za starych dobrych czasów (wiem bo troszke czytałam:sorry::laugh2:)
i tato z Justynką pięknie flirtują:rofl2:
tafi Ty się za pasowanko bierz:-D!!!
a z radiem tez myślę ze raczej nie wypali- kazdy dorywczo siada do netu-- to raczej nie szkolny radio węzeł:rofl2:

pozdrawiam tymczasem

aaaaaaaa majus Ty chcesz to autko - a to jakis sklep sprzedaje? bo jezeli tak to zawze Ci ktoś od nich w ostatniej chwili wskoczy jezeli cena będzie ponizej tego co oni zakładają:sorry2:

reklama
Boże w ogóle jaką gafę dałem dzisiaj... Żona wysłała do mnie sms-a z numeru teścia, o tym, że u Niej wszystko ok i co porabia Małuda... :-):-):-) A Ja spałem i myślałem, że to teść pisał i tak odpisałem, a nie jak do żony... :-D:-D:-D:-D wtopa...

Do góry