reklama
Witajcie po długiej przerwie dziewczyny Na wstępie bardzo was przepraszam za moją nieobecność. Dużo się w moim życiu pozmieniało ostatnio i też dla tego nie zaglądałem do was. ;-) Pozdrawiam was cieplutko no i jak tylko będę miał czas będę zaglądał i na pewno wtrącę się w jakąś dyskusję no i powiem wam co takiego się u nas pozmieniało A właściwie teraz wychodzę pozałatwiać coś i dziś jak wrócę napiszę ;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam
ja juz z druga kawusia)
Mamciu co u Ciebie slychac??
jak Julcia??
ja juz bylam dzis w biedronce, kupilam Majce lalke dla niemowlakow, wiec czesciowo prezent dla neij mam z glowy.
ja juz z druga kawusia)
Mamciu co u Ciebie slychac??
jak Julcia??
ja juz bylam dzis w biedronce, kupilam Majce lalke dla niemowlakow, wiec czesciowo prezent dla neij mam z glowy.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witamy po bardzo dlugiej przerwieWitajcie po długiej przerwie dziewczyny Na wstępie bardzo was przepraszam za moją nieobecność. Dużo się w moim życiu pozmieniało ostatnio i też dla tego nie zaglądałem do was. ;-) Pozdrawiam was cieplutko no i jak tylko będę miał czas będę zaglądał i na pewno wtrącę się w jakąś dyskusję no i powiem wam co takiego się u nas pozmieniało A właściwie teraz wychodzę pozałatwiać coś i dziś jak wrócę napiszę ;-)
super ze wkoncu zdecydowales sie do nas zajrzec.
mamoośka
Fanka BB :)
Witaj Pirrllott.Olcia u nas po staremu.Łukasz wrócił z Francji i zaczol studia.Martyna też się uczy a Julka dokazuje.A ja wypoczęta po urlopie siedze w domu i nadrabiam zaległości.Budowa narazie wstrzymana do wiosny a na dom rodziców szukam kupca.Mieliśmy go remontowac,ale dałam sobie z nim spokój.Doszłyśmy z siostrami do wniosku,że go sprzedamy a kasą się podzielimy.Wycena już była więc za swoją dzialke kupię któremuś dziecku mieszkanko.
dzien dobry, u nas śliczne słoneczko :-)
My przez cały weekend malowaliśmy pokoje dzieci. W sobotę do 3 w nocy a wczoraj do 20. Padliśmy... Ale efekt jest super, kolorki wyszły takie jak chcieliśmy i od razu zrobiło się przytulniej (nie lubię białych ścian)
Generalnie mamy w planach remontowanie całej chaty, ale na raty, bo trza jeszcze pracować
Nie mogę się doczekać remontu naszego pokoju, wymyśliłam sobie szablonik na ścianie, podświetlany obrazek, trzy odcienie ścian :-)
Tomek w delegacji, Fiodor w szkole a my przez te remonciki nabawiliśmy się katarku (najmłodsza ekipa)
My przez cały weekend malowaliśmy pokoje dzieci. W sobotę do 3 w nocy a wczoraj do 20. Padliśmy... Ale efekt jest super, kolorki wyszły takie jak chcieliśmy i od razu zrobiło się przytulniej (nie lubię białych ścian)
Generalnie mamy w planach remontowanie całej chaty, ale na raty, bo trza jeszcze pracować
Nie mogę się doczekać remontu naszego pokoju, wymyśliłam sobie szablonik na ścianie, podświetlany obrazek, trzy odcienie ścian :-)
Tomek w delegacji, Fiodor w szkole a my przez te remonciki nabawiliśmy się katarku (najmłodsza ekipa)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Mamciu to plany super, kupno mieszkanai to super pomysl.
Tafojka super z tym remontem, my ciagle przed remontem, czekamy pierw na ekipe z administracji do naprawy pieca.
podobno do swiat maja sie pojawic.
czesc Ninia
Tafojka super z tym remontem, my ciagle przed remontem, czekamy pierw na ekipe z administracji do naprawy pieca.
podobno do swiat maja sie pojawic.
czesc Ninia