reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ola,też bym była padnięta. :sorry2: No,ale cóż - kiedyś i tak ten moment nastąpi,hehehe. ;-)
A co do prezentów,to My z G. już na Mikołaja obmyśliliśmy. ;-) I to On w sumie wybrał (uffff! :-p) i myślę,że super. :-) Zuzia na pewno będzie zadowolona. :tak: :tak: :tak: Takie dość duże sportowe sterowane radiem auto. :-) :-) :-) Musimy tylko kiedyś iśc to kupić. :sorry2:

reklama
no takie autko to super sprawa:))
mi sie podobalo takie duze w auchan, ale teraz nie wiem czy bylo sterowane, i olbrzymia kopara, to akurat podobalo sie Oliwi.

G. stwierdził,że teraz najlepszym prezentem będzie auto,bo Zuzia jednak niczym innym nadal nie chce się bawić. :sorry2: No i w sumie ma rację,bo bez sensu kupić coś,co później będzie leżało w kącie. :sorry2: ;-)

Jak ja lubię mieć włosy bez odrostów,aaach!!! :-) :-) :-)
Czy ktoś zna sposób na to,żeby już mi wyrastały z głowy czarne? :-p

A tak w ogóle,to ... pizzy mi się chce!!!

Agutka tak mam ciemne, a od ajkiegos czasu nei robie na czarno,wiec odrostowtak nie widac.

ogolnie to podoba mi sie kolor taki cieply braz, troche jasneijszy od czekoladowego ale musialabym przez jakies pol roku nie farbowac zeby takie miec.
wlasnei Majus jak licytacje??

reklama
Do góry