reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co zamiast ketonalu?

omiomi1

Zaciekawiona BB
nigdzie nie moge dostac ketonalu w sensie 20 tabletek nigdzie nie ma a mam na to recepte, no kurde nie wiecie co sie dzieje? przeciez normalnie zawsze mozna bylo dostac??????:dry::confused:

reklama
Moja droga, Pani w aptece, jeśli byłaby kompetentna to by poleciła Ci inny lek. Ketonal, to nie jest na szczęście ostatni lek na świecie..:-):-D

nie wiedzialam:confused:eee...to przepraszam nie wiedzialamz e jest zastepczy...a pojsc do lekarza i znow sie bic z babami o numerek nie dzieki:dry::dry:

Tak w ogóle to powinna Ci po prostu dać Refastin i tyle, przecież to jest to samo, to jest zamiennik. Moja aptekarka mi tak ostatnio powiedziała, że ketonal jakoś wycofali, nie wiem o co chodzi, ale musisz się do tej myśli przyzwyczaić. Ja już używalam tego Refastinu i żadnej różnicy nie widzę.

reklama
zamiennikiem handlowym ketonalu jest też Profenid. Ale najlepiej chyba spytać lekarza. Skoro nei chcesz do niego iść i stać po numerek to może lepiej zadzwonić?:) U mojego lekarza tak można, jeśli ktoś chce przyjść tylko po receptę to może to załatwić telefonicznie i odebrać potem z recepcji

Do góry