reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sucha skóra?

Bardzo ważne dla skóry jest dostarczanie płynów do organizmu. Trzeba pić MINIMUM 2 litry wody dziennie i wszelakie napoje słodzone się nie liczą, bo one bardziej wysuszają niż nawadniają. Trzeba też pić w odpowiedni sposób - nie można wypić od razu pół litra. Należy pić małymi łykami i nie za szybko. Warto sobie odmierzać - zaplanować sobie wypicie na dzień 6-9 szklanek, zależnie od rozmiaru szklanki.

reklama
Jak dla mnie najlepsze w pięlegnacji skóry suchej i wrażliwej są produkty marki NovaClear z serii Atopis. Zanim zaczełam używam ich kremu nawilżającego do ciała i twarzy Hydro-Conrol moja skóra była wiecznie przesuszona i szorstka, natomiast teraz po regularnym stosowaniu dermokosmetyków NovaClear Atopis widze poprawę kondycji mojej skóry, jest nawilżona, wygładzona i bardzo miękka w dotyku.

reklama
nawet jak będziesz mieć super polecany produkt poczytaj sobie składy bo to jest różnie z nimi i w wielu dodają alkohol... w aptece może też coś doradzą

Do góry