reklama
karolinne
Fanka BB :)
Polecam na pewno:
codzienne nawilżanie
delikatne peelingi bo po zrobieniu peelingu serum czy krem będą o wiele lepiej się wchłaniały
serum na twarz
nakładanie raz na jakiś czas maseczki
No i warto jest nakładać na skorę filtry bo sucha skóra nie przepada za słońcem
Nie zapominajcie równiez o diecie bo to ona w dużej mierze warunkuje stan naszej skóry. Link do: Dieta w służbie zdrowej i pięknej cery - Pollena Ewa
codzienne nawilżanie
delikatne peelingi bo po zrobieniu peelingu serum czy krem będą o wiele lepiej się wchłaniały
serum na twarz
nakładanie raz na jakiś czas maseczki
No i warto jest nakładać na skorę filtry bo sucha skóra nie przepada za słońcem
Nie zapominajcie równiez o diecie bo to ona w dużej mierze warunkuje stan naszej skóry. Link do: Dieta w służbie zdrowej i pięknej cery - Pollena Ewa
Ostatnia edycja:
żeby nawilżyć skórę warto stosować na dzień i wieczór olejek bio oil, on szybko się wchłania, ładnie pachnie. peelingi też na pewno nie zaszkodzą.
ninawieczorem
Aktywna w BB
A ja i u dzieci i u siebie zawsze stosuję atoperal, kiedy ktokolwiek ma jakieś problemy ze skórą. Na poczętku nie znałam tych kosmetyków, ale jak u dziecka musiałam zawalczyć z przesuszającą się skórą na plecach, to okazało się, że atoperal robi też kremy, szampony i żele do kąpieli dla dorosłych, więc skorzystałam.
Ja od lat mam problem z suchą cerą. Z roku na rok jest coraz gorzej. Ostatnią nadzieją jest dla mnie moja pani Kosmetolog, która zapewnia mnie że po komputerowej analizie skóry twarzy będziemy wiedzieli jaką terapię do mnie dobrać.
Niestety jak czytam w internecie o możliwych zabiegach na problemy z cerą to jestem przerażona. Mam nadzieję, że większość z tych inwazyjnych mnie ominie.
Niestety jak czytam w internecie o możliwych zabiegach na problemy z cerą to jestem przerażona. Mam nadzieję, że większość z tych inwazyjnych mnie ominie.
reklama
Podziel się: