reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co warto przeczytać i obejrzeć - czyli dobra książka i film:)

reklama
Ja mam zamiar zamówić sobie obie części "Magicznego drzewa"
Magiczne drzewo Tajemnica mostu +Czerwone krzesł (1351597696) - Aukcje internetowe Allegro

W święta oglądaliśmy "czerwone krzesło" i bardzo mi się spodobało. Taka lektura na odstresowanie się.

A teraz czekam aż dotrze do mnie "Chichot losu". Na podstawie tej książki ma ruszyć na wiosnę serial. Będę mieć porównanie.

CHICHOT LOSU + WIRTUALNY PSYCHOLOG zestaw NOWA! (1365167110) - Aukcje internetowe Allegro

"Wirtualnego psychologa" czytałam już jakiś czas temu i bardzo mi się spodobał.

To ja napiszę na co nie warto do kina - na "Weekend" Czarka Pazury. Naprawdę wyjątkowo nieśmieszna komedia. Tak naprawdę uśmiechnęłam się parę razy. Ale nie było ani jednej sceny na której ludzie w kinie by się śmiali.
Tzn. była jedna jak młody Królikowski wyskoczył w jakimś śmiesznym ubranku i jego koledzy na sali którzy byli na premierze ryknęli śmiechem.
I wszystko. :-)

ja teraz czytam kryminal Larssona "mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" polecam polecam!

a o weekendzie czytałam recenzje ze dno totalne

reklama
Do góry