Loree
Fanka BB :)
Myslę, że gdybyś miała problem z fajną sukienką to możesz założyć spodnie i jakąś fajną tunikę! Tuniki są teraz modne, jest ich bardzo dużo i są tanie, więc na pewno coś udało by ci się znaleźć. Kto powiedział, że musi być sukienka??? Oczywiście możesz poszukać na allegro, pewnie zaraz coś fajnego się pojawi. Teraz może nie być jeszcze dużego wyboru, bo za oknami bardziej zima niż wiosna ale skoro do wesela jeszcze tyle czasu , to na pewno coś znajdziesz!ja nie polecam gaci z pasem z dzianiny - juz o nich pisalam ale bardzo sowbie chwale takie calkowicie "materialowe" - maja taki "wysoki" brzuch a w pasie z tylu wciagnieta jest gumka ktora mozna regulowac...
a poza tym mam powazny problem... w 26 tc mam jechac na wesele - w spodniach albo w jeansowej kiecce nie wyskocze, nogi juz zaczynaja mi puchnac wiec najchetniej schowalabym je pod duga kiecka... brzuch tak jak w pierweszej ciazy bede juz miala mega wielki... zostaje mi tylko sukienka dopasowana w biuscie i dalej szeroka... a nie moge takiej znalezc ;-( niby czas jest a nawet nie wskazane zeby juz teraz kupowac bo to jeszcze 1,5 miesiaca ale.... moze macie jakies sugestie jak sie na ta impreze ubrac???