reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co w przypadku ciazy bez zarodka?

Aurelia95

Fanka BB :)
Co lekarz zrobi w przypadku ciąży bez zarodka zabieg lyzeczkowania?dodam że mam plynowa torbiel jajnika prawego o sr.ok35mm(spowodowany ciaza zdaniem lekarki nie groźny i po ciąży się wchlonie)

reklama
Jest kilka opcji:
1. Dostaniesz tabletki, by poronić samoistnie i tak się stanie
2. Dostaniesz tabletki, by poronić samoistnie, ale tak się nie stanie i zrobią zabieg.
3. Zrobią od razu zabieg.

Wszystko zależy od sytuacji i od podejścia lekarzy.

Torbiele czynnościowe pojawiają się w ciąży - ja miałam w każdej. Po miesiącu śladu po nich nie było.

Chyba? Kiedy była @? Kiedy byłaś u dr?
Aurelia95 to troll ewidentny troll ewentualnie osoba z problemami jakimis zaburzeniami wystarczy przejrzec jakie tematy zakladala w ostatnim czasie. 7 tc chyba? Cos tu jest nie halo tym bardziej że pisala ze @ miala 14.03 w innym watku. Niewiem czy mozna ja gdzies zglosic a jesli nie to osobiście zrobie watek nie odpisujcie Aurelia95

reklama
reklama
Do góry