reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Casia gratulujemy Zuzi pierwszego zebolka.
U nas nadal dwa
U nas nadal dwa
Kachna321bum
Fanka BB :)
Zuzia, gratulacje ząbka!!!!!!!!!!!!! Casia, pamiętaj, że za pierwszy ząbek dziecka, mamusia dostaje od tatyu prezent
dytek
Fajne , ale ja nigdy prezentu za to nie dostałam :-( ;-) . Muszę uswiadomic moja małżę, ale chyba już za późno, bo Paulina ma już 2 zęby .Zuzia, gratulacje ząbka!!!!!!!!!!!!! Casia, pamiętaj, że za pierwszy ząbek dziecka, mamusia dostaje od tatyu prezent
Casia- gratulacje pierwszego ząbka u Zuzi- sliczna dziewuszka:-) .
Casia, a wlasciwie Zuzia gratulacje z okazji pierwszego zebolka. U nas dalej dwa i wszelkie wczesniejsze marudzenia i slinienia nie przyniosly na razie zadnego efektu w postaci kolejnych zeboli.
Tutaj prezent kupuje ten kto pierwszego zabka wypatrzy, wiec z reguly jest to matka
Tutaj prezent kupuje ten kto pierwszego zabka wypatrzy, wiec z reguly jest to matka
Kachna321bum
Fajne , ale ja nigdy prezentu za to nie dostałam :-( ;-) . Muszę uswiadomic moja małżę, ale chyba już za późno, bo Paulina ma już 2 zęby .
quote]
No to jak się w por nie postarał to teraz musi dać 2 prezenty ;-) :-)
dytek
Fajne , ale ja nigdy prezentu za to nie dostałam :-( ;-) . Muszę uswiadomic moja małżę, ale chyba już za późno, bo Paulina ma już 2 zęby .
quote]
No to jak się w por nie postarał to teraz musi dać 2 prezenty ;-) :-)
Muszę z małżą poważnie porozmawiać ;-) . Hoho... jak sobie podlicze jeszcze zęby Natalki (pierwszy u góry, pierwszy na dole) to się Mirek nigdy z tych prezentów nie wypłaci ;-)
reklama
Podziel się: