reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co to za duże dziecko? Czym Pani je karmi??

Mateusz też był dużym dzieckiem. Wszyscy dawali mu zawsze 6 miesięcy więcej niż miał. Zaczął się ruszać, wszystko się wyrównało, teraz jest silnym, w pełni sprawnym SZCZUPŁYM chłopcem.

Sytuacja się powtarza przy Danielu. Ma 8 m-cy, waży prawie 12kg i nosi ciuszki w rozmiarze 86/92. Mam nadzieję, że tak samo jak Mateusz w miarę jak będzie starszy będzie się robił szczuplejszy. Waga urodzeniowa chłopaków to odpowiednio 4200 i 4500. oboje po 60cm długości.

Też wkurzają mnie teksty- Bosze jaki on wielki! Czym Ty go karmisz!:crazy:

reklama
Mój syn nie był az taki duży (tzn długo, ale w 5 miesiącu ważył jakie 8kg), teraz ma 9 i biega. Od 6m, ptzybiera wolniej, bo ciagle jest w ruchu.
Nie da się przekarmic na mleku mamy!
Nie rozumiem, jak można obrażać takie dzieciątko...
Przykro mi, że spotykają Cię nieprzyjemności.
Nie martw sie tym, tylko coraz swoim Ludzkiem Michelin:)

Do góry