Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam, pediatra stwierdziła że to po sterydach, kiedyś był smarowany ale pod kolanem. Alergolog twierdzi że to tylko przebarwienia i zejda. W lecie był bardzo opalony, dopiero by to wyszło po opaleniznie?Moja córka miała po wakacjach takie przebarwienia. Lekarz mówił że od słońca i faktycznie zeszło wraz z opalenizna. Byłaś u lekarza z tym?
U nas zaczęło wychodzić na koniec lata. Teraz już nic nie ma. A też miała maście ze sterydami...Byłam, pediatra stwierdziła że to po sterydach, kiedyś był smarowany ale pod kolanem. Alergolog twierdzi że to tylko przebarwienia i zejda. W lecie był bardzo opalony, dopiero by to wyszło po opaleniznie?
Trochę nie na temat tu to pytanie. Ale proszę Link do: Strona główna - Szczepienia.InfoDziewczyny powiedzcie wy mi jak szczepicie dzieci w Polsce. Robcie szczepienia pojedyncze czy kilka w jednym? I na co one są? Jak reagują dzieciaki na te szczepionki