Witam mam do was takie pytanie ostatni okres miałam 4 września, dostałam go 5 dni wcześniej, kolejny okres miałam dostać 28 września, ale nie przyszedł do dziś, z partnerem kocham się bez zabezpieczenia i zazwyczaj kończy w środku, w sobotę 3 razy mialam zawroty głowy, w niedziele popołudniu miałam chwile mdłości, które przeszly po ok 15/20 minutach, od 4 dni budzę się po 6/7 i muszę lecieć do łazienki, a potem nawet nie mogę zasnąć, nigdy nie miałam czegoś takiego zawsze spałam do 10/11, zawsze przed okresem boli mnie bardzo podbrzusze, a teraz nic, wczoraj po stosunku zaś bardzo zle się czułam, dodam jeszcze ze ok 5/7 dni przed spodziewanym okresem zalało mnie bardzo duża ilością białego śluzu, przez kilka dni było go dużo, teraz jest go mniej ale jest nadal i w środku czuje ze jest mokro, czy któraś z was tak miała ? Co to może oznaczać ?
reklama
Rozwiązanie
ja dla 100% pewności robiłam aż 4 testy różnych firm.
Wydatek nie duży, a wie się na pewno jak to tam jest
Wydatek nie duży, a wie się na pewno jak to tam jest
boska.ka
Fanka BB :)
Dziewczyny... Ja czegoś tu nie rozumiem.. jesteś już po dniu spodziewanego @, to dlaczego nie pójdziesz do apteki i nie kupisz testu. Test powie Ci na 100 % jak to tam jest... My możemy sobie tylko gdybać, a prawda jest taka, że każde ciało jest inne i inaczej sygnalizuje ciążę.
kotka=psotka
Jeśli uprawiasz seks bez zabezpieczeń, a partner kończy w Tobie, to masz bardzo duże szanse na ciążę. Takie objawy mogą być też ze stresu. Najlepiej zrób test lub badanie krwi na betę, wtedy będziesz miała pewność.
JoAnnA250694
Idź do apteki po test mi dwie kreski pokazał już nawet przed spodziewaną miesiączką
monitkaz
Czasami mozemy sie tak nakrecic na ciaze, ze faktycznie mamy objawy ciazy.Dziewczyny... Ja czegoś tu nie rozumiem.. jesteś już po dniu spodziewanego @, to dlaczego nie pójdziesz do apteki i nie kupisz testu. Test powie Ci na 100 % jak to tam jest... My możemy sobie tylko gdybać, a prawda jest taka, że każde ciało jest inne i inaczej sygnalizuje ciążę.
Ja nie pytałabym na forum, a wlasnie poszlabym do apteki po test i go zrobila.
Czasami sa zawirowania hormonalne, wiec mi test pozytywny przed spodziewana miesiaczka nie chcial wyjsc (1 blada kreska). Dopiero wyszedl kilka dni po dniu, w ktorym mial sie pojawic okres. Dlatego, jesli chodzi o mnie to ja zrobilabym test po 4-5 dniach, ale mowie to ja i jak ma sie wahania cyklu. A ja w sumie mialam plus minus 2-3 dni.
Celia89
Ja myślę, że często dziewczyny najpierw robią, a potem wstydzą się iść do apteki Testy można teraz już normalnie kupić nawet na chemii w auchan i chyba w rosmanie. Najlepiej zrobić test bo tu Ci nikt z fusów nie wywróży. Ja miałam objawy jednodniowe grypodobne( przygnębienie, zmęczenie, dreszcze, gorączka) w życiu bym nie powiedziała, że to ciąża gdyby nie test w dniu spodziewanej @, a potem potwierdzenie pęcherzyna na USG.
reklama
reklama
Julcia5536
Zaciekawiona BB
Pójdź po test ciążowy, powinien wykazać czy jesteś w ciąży czy nie. Ja akurat miałam pierwsze objawy około miesiąca po spodziewanej miesiączce, zrobiłam test i pokazał dwie wyraźne kreseczki